Singing Bee

imorrn e Jocke med i singing bee.. hehe. det e ju ett måste att se, får inte glömma nu. d skrevs även om han i tidningen idag... han får ju inte säga hur d har gått.. men som d låter på han, har d inte gått så bra.. eller om han bara luras.. man vet aldrig me jocke. å d e tur att han inte läser mig blogg, annars hade han vart förbannad att jag lagt ut en bild på han.

jocke i full fart me gitarren... minns när han skrev Little Angel till mig.

ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer... stefans vänner har han inte fått tag på.... vi har iaf inget på g än.. jocke ska till heartbreak.. men han ska dit me annat folk.. å vi vill ju va ett gäng om d ska bli nå.

Semester


Nu vet jag när jag får semester i sommar.. eller d e iaf preliminärt. vecka 29-31... 3 veckor alltså. alla veckor e samtidigt som stefans semester. så nu gäller det att spara pengar.. eftersom jag har obetald semester å mycke mer i hyra än vad jag hade förr. så d blir tufft. men man skulle nog inte palla med att inte ha semester å ingenting att se fram emot.. så det får bli såhär. vet dock inte vad som kommer hittas på, eller vad jag har råd med...linda va nyss över med lite sprit som jenny ska ha till imöre.. hehe. åsså snacka vi lite smått. å det verkar tydligen som folk e sura på mig, över nått jag sagt/skrivit på fyllan. trist. jag har då inge agg mot nån. å vissa kanske inte gjort nå, men ibland e d att man inte gör nå som kan va felet med. tycker bara att d e tråkigt att d är som d är.
vissa kanske inte bara kan acceptera att jag har 2 katter som jag älskar.

Sista april

har inga planer än för sista april... e väl inte en så speciell dag heller... men det e ju många andra som hittar på saker.
å det vill säga ett år sen jag ramlade i trappan hos sandra och mattias. å även den första gången stefan var i åmot.
vad ska ni göra?
jag får inte åka till åmot me katterna än heller..så jag blir kvar i stada iaf..
å på fredag e jocke me på singing bee.. kolla då.. 1a maj!


skönt med en 4 dagars vecka iaf.. så jäkla stressigt på jobbet i veckan. massa beställnngar.. vilet e bra.. då kanske vi går ihop den här månaden.. kan man hoppas iaf. åsså kan man ju inte sova om nätterna när man har en katt som löper, alltså skriker hela nätter. dom skrattar åt mig på jobbet för jag e så trött å tycker jag ska slänga ut katten.. men d skulle ju aldrig gå för sig!

Tomt

det börjar bli tomt här nu.. packat 8 lådor med grejer nu. vill flytta nu.. haha. e över en månad kvar tills jag flyttar å d minskar bra på hyllorna. packar allt som jag inte brukar använda så mycke... nu kan jag inte göra det heller så:P
har 2 lådor kvar som jag kan packa i. hmm, vad ska jag stoppa i dom tro? har mest köksgrejer å sånt kvar nu.. å det använder man ju än... men men. dom lådorna är nog snart fulla igen.

det e lätt att bara säga att allt är bra..

Sårad

om och om blir jag sårad av personer som står mig nära.. jag står snart inte ut längre. vet inte om jag klarar av en förlust till. varför är jag inte värd att kämpa för. folk fattar inte hur illa dom gör mig. nu är det jag mot hela världen.

Lön

nu har man fått lön igen.. vilket betyder att man kan shoppa fler möbler! wiieehoo! :D det som e kvar är först å främst ett matbord med 6 stolar. kruxet är att d kan vara lite svårt å få plats med det i det köket... men om bordet ärunder 2 meter (tippar jag på) att d ska få plats..ska jag gö en chansning?
jag har ett andra allternativ för å ha bordet, om det inte finns plats i köket.
imorrn eller nån dag vill jag åka till lindholms möbler här i gävle. sett ett bord på hemsidan som e lite av intresse.

den är 180 x 90 cm.. viket jag tror ska få plats...ska kanske mäta lite på ritningen till lägenheten.. hehe. man måste ju kunna gå förbi bordet me, inte behöva hoppa över det för att kunna sätta sig:P
bord och 6 stolar kostar 5990 kr vilket är ett pris som jag har räknat med.
nu har jag mätt på min eget lilla sätt på ritningen till köket. enligt mina beräkningar så ska d vara mellan 2 m å 2,5 meter långt... så då borde ju d gå med ett 180 cm bord. det som kan bli krångel e om det bara e 2 m.. då har man 20 cm å komma emellan.. hihi. men jag gillar å chansa. mm, vill iaf åka och titta på bordet.

22 maj

åh jag gillar inte katter som löper... haha. fan, tuffsan skek hela natten.. å på dagarna gnäller hon hela tiden. hur många dagar håller d på? mimmi börjar bli irriterad på na mää :P
så ringde mamma å talade om för mig att hon bokat tid hos veterinär i ockelbo, eftersom hon sa att d va så mycke billigare. runt 800 kr. jag hade tänkt boka själv.. men nu spara jag ju lie pengar när d blev i ockelbo.
det ska ske den 22 maj, klämfredagen (jag e ledig då) kl 10 på morgonen för den första. sen ska dom ha tratt på sig en vecka dom stackrarna.. tur att d e båda, slipper dom reta varann:P ska nog passa på å vaccinera på en gång om d går med. får hoppas nu att inte mimmi börjar löpa me.. då blir d ett riktigt helvete.. hahaha. räcker med en kåt katt:P
                      


Sterilisering

Nu har jag fått svart på vitt... och: tuffsan har börjat löpa... nu menar jag inte att d e blod nånstans (för dom slickar ju upp d), men d märks rätt tydligt på sitt beteende.. var på hon ligger å gnäller hela tiden, svansen på sidan.. å ja, skriker å har sig... det vill inte jag stå ut med kanske var 3e vecka.. i många dagar i sträck...
ja, jag har redan tröttnat.. hahaha
så nu har jag bestämt mig för att mimmi och tuffsan ska steriliseras. blir bäst så i längden. annars måste jag ge dom p-piller sen.. å det kan ge komplikationer. tänkte ringa nästa vecka till veterinären å höra om pris å grejer. men brukar va runt 1500 kr. å dubbelt upp för mig då. så typ 3000 kr då. man tjärnar ju på d i längden, iställe för att köpa p-piller hela tiden å ge dom en gång i veckan. svider i plånkan, nu när jag e rätt pank för övrig pga flytten.
kanske brorsan har tid å passa dom lite efter operation? ;)

Veterinären

mimmi och tuffsan busade. å dom ramla, så tuffsans svans hamna rakt under henne. å mimmi över. tuffsan bara låg kvar å gnällde.. reste sig inte.. å d såg verkligen ut som hon brytit ryggen eller svansen. hon låg som ett V med ryggen. såg otäckt ut. hon kunde inte resa sig
jag fick ju panik om d skulle ha hänt nå.. så jag ringde mamma. som gav mig lite olika nr till veterinärer. jag fick tillslut en akuttid till en väterinär. å åkte dit.
MEN... väl när man åkt iväg.. ja, vem är d då som sitter upp.. jo, tuffsan såklart.
jag skämdes verkligen sen när jag kom in till läkarn som va den största av dom alla. när tuffsan börja gå runt.  hela undersökningen kosta 480 kr.  haha, fan va pinsamt.
SEN när jag nu kom hem... beter hon sig lika som hon gjorde innan jag åkte. nu börjar jag fundera på om hon kanske börjar löpa snart... hon beter sig underligt.. å ingen av katterna har börjat löpt..å d kan katter göra redan vid 4 månader.. mina e 8...
får se hur kvällen fortsätter.. å om hon verkligen har ont? hos läkarn verka hon hur kry som helst iaf. men katter har lätt å komma ihåg om dom haft ont nånstans. nästa gågn väntar jag längre innan jag ringer veterinär.. hahaha!
          


Picknick

längtar till sommarn å till flytten. å kom på å tänka på en sak... i sommar måste jag ha en riktig picknick... eller flera. guud va mysigt. nån som hänkar?
åh, massa gott i picknickkorgen å bara njuta i solen... riktig sommar d. nu vill man ju verkligen ha sommar.. haha. picknickmat.. mumma..hihi!
men finns ett litet problem har ju ingen picknickkorg... :P så nu vet ni vad ni kan köpa till mig ;)
                


Hand

ja, snart 1 vecka sen jag brände handen. tycker att den borde vara finare efter så pass lång tid.. men d ser ganska förjävligt ut.. å med mitt yrke.. så är d inte så himla bra me sår å grejer.. så får ju ha plasthandskar på hela tiden..
å efter en dag i plasthandske, känns d som att handen möglar... inge fräscht alls!
å tycker nästan handen blir fulare för varje dag... förhållandena är ju inte dom bästa direkt...
bara å hålla ut!

ser kanske inte så farligt ut nu... men den e rädare än va som syns.

fräscht va?

Hälsosam eller lat?

Nu när jag inte träffar stefan så ofta.. så känner jag att jag ine behöver riktig mat på kvällarna. utan d blir oftast olika typer av sallad. det e ju gott och så går d snabbt. men jag kanske kommer käka mig trött på sallader? eller d går kanske inte.
idag vart d en sallad med fullkornspasta, coctailtomater, paprika, rädisor, fetaost och skinka.
går ju å göra massa av olika varianter på goda sallader. få se om jag blir hungrig ikväll.. isåfall äter jag lite färsk ananas.
är d jag som försöker va nyttig eller e jag bara lat?
jag vet faktiskt inte själv.. haha
           
             dom första rädisorna jag äter i år... ett vårtecken!

jag har iaf packat slut på mina flyttlådor.. köpte bara 4 st.. å dom e redan fulla... har rensat ur i mitt föråd å staplat upp mina flyttkartonger där. nu vill jag ha fler lådor!!! får sånn lust å flytta!
å missarna dom springer runt för fullt å jagar varann å hoppar på varann å allt vad dom gör. å jäklar va tuffsan tappar hår. mimmi tappar typ ingenting.. bara man klappar på tuffsan blir handen full av katthår... lite jobbigt. men men...

Börjat packat...

har hunnit med lite grejer idag... vaknade som vanligt före kl 6 å fick upp stefan redan vid halv åtta faktiskt. imponerande. vi var och tittade på lägenheten igen idag, å betalade för trallen som jag ska köpa av dom. sedan åkte vi vidare till ikea, där det inhandlades resårmadrass, täcken, kuddar, lakan, spegel å flyttkartonger. så allt till sängen e inhandlat nu.. skönt!
           
men jävlar va jag slösat pengar sista veckan... 15 papp åt skogen.. å har ju handlat långt ifrån klart... ja, pengarna rinner mellan fingrarna på en.. nu har jag inga pengar kvar. men får iaf snart lön igen. då kan man shoppa mera:D
när vi kom hem gick vi å köpte pizza...mums. men sen kunde jag inte hålla mig längre... va bara tvungen å börja packa lite. så nu har jag packat iaf 2 flyttkartoger.. å kastat 5 kassar me saker jag inte vill ha kvar. skönt att man blir av med lite saker när man flyttar.. å inte bara samlar på sig grejer.. å jag har inga problem med å kasta saker.. kan nog kasta lite för mycke ibland. nu orkar jag inte packa mer förtillfälligt.. första gången jag vilar sen kl 6 imorse typ.. hehe. hmm, kanske ska ta en liten tuppis.


Action

nu har det blivit lite action iaf... under hela dagen igår så vågade dom inte nosa på varann eller nå. nu börjar dom bli modiga å har nosat på varann, jagat varann å hoppat på varann lite.. på skoj. märks att båda e på bushumör. roligt att titta på, så länge det är på skoj.

Catfight.. hehe

Tvåbarnsmamma

idag var jag och hämtade nykomlingen i familjen. Tuffsan.  Mimmi och Tuffsan är lika på väldigt många olika sätt. gillar å leka med vatten å dränka råttor i vattenskålen, busiga, samma yviga svans, samma lena päls, väldigt gosiga.
tror det här kommer bli jättebra. än så länge är dom lite blyg för varann, men ändå nyfikna. springer å jagar varann lite smått ibland. så innan helgen e slut så e dom nog bra vänner skulle jag tippa på.
mimmi va så bra så på å släppa in nån i familjen.

Tuffsan

åh, goda godisar;)

akta svansen! hehe. mimmi va där å peta lite.

oh, no. mimmis favvoråtta ligger framför tuffsan.

nu e d iaf lite underhållning här hemma.. hihi.

PINA

vilken jäkla pina... brände mig illa på jobbet imorse. kokhet olja över handen... blev riktigt jobbigt att jobba efter det.. försökte med kylspray som inte hjälpte. kallvatten har vart d bästa.. men d går ju ju inte å stå med handen i vattnet hela dagen.. även om jag kanske gjorde d nästan halva dagen... :(
jag tål mycket... men d här va en riktig pina. när man skär sig så gör d ont för nån sek bara... nu har d onda varat sen kl 8 i morse. gör alltså ont i handen än.. men det e bättre. men d bränner.
blev värst på 3 fingrar.. som d blivit lite blåsor på. hoppas att d kommer gå över snart.. man känner sig handikappad i köket eftersom att d e helt omöjligt att stå vid stekbordet efter man brännt sig. dessutom va cheferna borta stor del av dagen när jag hade som ondast.. svårt å hålla god min framför kunderna. men nu e jag hemma.. skönt... nu ska handen plåstras om med lite aleovrea.
förlåt om jag e gnällig.. men så här ont har jag nog aldrig haft. (å då har jag vart med om mycket)

Asiatiskt

fick ett ryck hemma nyss å göra lite asiatisk mat. det blev en asiatisk kycklingwok med kokosmjölk. gött va d. blev två matlådor till stefan med:P får väl se om han tycker om d. men han brukar inte va kräsen.
                                        
stefan ville inte komma ikväll, för han vet att det är dubbelavsnitt av desperate housewives ikväll.. hehe:D I´m happy!
å igår när mimmi kom hem till gävle igen va hon jättegosig. hon ville gosa hela kvällen.. va mysig hon är. märks verkligen hur mycket hon älskar mig, det värmer! <3

Härlig dag

igår va d en fullspäckad å trevlig dag. på två dagar nu har jag gjort av med 10 000 kr. inte illa. det blev lite andra köp på ikea än det va tänkt. men det blev: dubbelsängstomme, sänggavel me inbyggda sängbord och bäddmadrasser. blev ingen byrå eller nå.. bättre å köpa utfyllnadsgrejer sen när det e klart. det enda som e kvar å köpa till min säng nu.. är resårmadrass (som va slut) å lite nya täcken å kuddar.
känns underbart när pengarna rinner mellan fingrarna på en. :D
väl hemma i gävle igen, så köpte vi oss vårens första glass, som vi åt ute i skolsken.
        
man kunde ha ätit några till glassar. men vi solade istället.. å jag vart faktisk lite röd.
sen hem å duscha å byta kläder.. sen så hamna vi på tennstopet å åt mat. jag vart imponerad.. jäkla gott. jag åt helstekt fläskfilé med hemmagjord potatisgratäng och syltlök i rödvinssås.
efter va man proppätt, men vi stappla fram till bion... vi va tidiga... så när vi satt där å vänta hann vi bli sugen på nått igen. så denna gång vart det biopopcorn å läsk... ja.. men vi åt inge mycke alls.. haha:P
Filmen då: Män som hatar kvinnor. trodde att jag skulle somna till en början för jag va så trött efter maten. men filmen grep tag i mig, å då höll jag mig vaken.. tyckte filmen va bra. lite min typ av film om man tänker i den genren. luska mördare är roligt... å jag hade mina misstankar mot rätt person.
men en helt underbar dag.. å idag kommer mimmi hem, är så ensamt utan gumman.

Ikea

wiiieeehooo! man e ju bara bra på att övertala folk;) så nu.. planer för dagen:

  • jag och stefan åker med mamma och pappa + släpvagn till först gävle för att hämta mina pengar.. eftersom jag gjorde slut på dom andra igår.
  • åker vidare till valbo, där vi ska in på ikea.
  • ska köpas dubbelsäng, sängbord och byrå.. är det planerat.
  • sen skjutsas jag å stefan tillbaka till gävle och mamma och pappa åker med mina möbler till åmot.
  • min bil står kvar i åmot, å därför tar brorsan den in till gävle, med mimmi i spetsen under måndagen.

sen så är det planerat för middag å bio ikväll.. denna gång blir det Män som hatar kvinnor. fullspäckad dag.. roligt. :D
å ja.. nu är det 1,5 månad kvar tills jag flyttar..:D


Memma

           
alla som är finnar/halvfinnar brukar som vanligt äta memma under påsken. riktigt gott (tycker vi), man äter det med ovispad grädde och socker. finns inget sätt som man kan beskriva smaken på heller. för det är en riktigt speciell smak. stefan hade ju inte smakat d innan han smakade det igår. å ja.. han e svensk, så nej... han tyckte inte om det:P

Balkongmöbler

idag har jag å stefan vart iväg å handlat.. vi slutade på Oves lager.. å där fanns d jäkla mycke utemöbler. hittade jättemysiga stolar och ett bord, som jag komponerade ihop själv.. från två olika möbelgrupper. dom va i mörkbrun rotting.. både fåtöljerna och bordet. ungefär som dom jag tittat på förut. å d kosta en slant... fick skrapa ihop allt i plånkan.. haha. över 3000 kr.. det ni..;) fint ska det bli.. jäkligt nöjd med vad jag köpt än så länge till lägenheten.. å hade fullt sjå att få plats i bilen med möblerna.. men det gick efter lite pysslande.. hihi.
å på ikea hittade jag dubbelsäng.. men d får jag köpa när jag har släpvagn med:D

nu är vi i åmot.. är bjuden på mat hos mamma och pappa. anderssons, familjen å stefan. kommer nog bli riktigt gott.. blir grillning för första gången i år... mumma!

Anglat

idag har man vart ute på sjön och anglat lite gäddor. vi gick upp kl 5.. onödigt tidigt tycker ni, men gäddorna gillar å nappa tidigt... redan innan vi satt upp alla angeldon, hade vi haft 4 napp. jag var mästerfotograf när alla skulle försöka få upp gäddor..;)

wiihoo, jag fick upp den största gäddan (fick upp 2) den vägde 3,03 kg.

        
sätter ut angeldon              fredrik drar upp en    pappa väntar på rycket


Jennys första fisk nånsin? haha

           
jennys andra             väldigt glad fiskare     äckligt?                   ture och jenny


min favvobild, när nonno drar upp en firre. (ser ni fisken framför henne?) hon ser rädd ut. haha

           
mamma fick firre      linda grillar strumpa. hon grilla även vante och korv. haha


mamma fick upp en till gädda. ser dock inte rädd ut som sin syster.
            
pappa me fisk           all fångst. 12 st                   pulkadax


sen bar d hemåt.. 12 fiskar blev d alltså, å min va störst.. hehe. katterna blev glada över lite kokt gädda!

Tuffsan


den här katt tjejen på 8 månader.. lika gammal som MImmi. ringde nyss till ägaren.. och dom ska tinga katten till mig, så ska jag kanske hämta den nästa fredag. så åker jag och hämtar den då.. å är hemma hela helgen med både mimmi och tuffsan. vad spännande. båda är busiga och tuffsan är en innekatt, som bor på öster just nu. så det är ju nära att hämta henne. kattbur, matskålar, leksaker, kattlåda osv skulle ingå.. å katt + alla saker kommer att kosta 500 kr:D
vad tycker du om det sandra?
ska ju flytta första juni.. så det är ju inte så länge alla får bo trångt... jag tror mimmi kommer tycka det är jätteroligt:D

Smörgåstårta


mamma gjorde nyss en smörgåstårta som vi ska äta imorgon... längtar!
så ja. jag e i åmot nu.. imorrn ska vi gå upp kl 5 å åka å fiska vid 05.30... hoppas det blir fint väder... blir första gången jag fiskar i år.. så härligt! åsså grilla mackor så klart.. det e ju såå gott! jenny, ska vi äta ikapp?:P
hoppas fiskelyckan e bra å man får sig ett napp!

Påskbord

imorgon på jobbet har vi påskbord, alltså en påskbuffé. lite roligt me lite sånna saker ibland. kändes lite som när man gör julbord,, för det är ju ungefär samma mat. man kan ta ut svängarna lite mer på ett påskbord bara. försökte göra en påskkyckling när jag dekorera faten. så det fick bestå av: citron (som kropp å huve) å paprika (som näbb) och gurka (som ögon) sen fick den sitta i ett halvt äggskal... gäller att vara greativ.. haha. får se hur den ser ut imöre.. kanske inte är fin alls då:P
          
har inte bestämt mig hur jag ska göra i påsk än.. d som e klart är iaf att jag å stefan å massa andra e bjudna på mat hos mamma å pappa.. å kanske att jag ska ficka på fredag. mmm, men lär snacka me gubben först.

1 år

Idag firar jag å stefan 1 år tillsammans. ett härligt år med både roligheter å mindre roliga saker. så som det ska vara alltså. tänk vad 1 år går fort ändå... minns dagen som igår när vi träffades.
å hur ska d firas? jadu.. vi kommer inte ens ses.. så inget firande här inte. lite trist... hade viljat haft en mysig kväll!
        
trodde aldrig att nån skulle stå ut med mig så länge ( ja, ja tycker 1 år är länge)
stefan har det nog jobbigt med mig ibland.. haha. men tjejer är som dom är. men jag e nog rätt speciell.. haha. men han ve hur jag är nu iaf.. så han blir nog inte förvånad.

Rosa

satt å lekte lite igår med designern... å jag fattade verkligen ingenting.. så nu får ni stå ut med att det är väldigt rosa ett tag framöver.. haha! blev inte direkt som d va tänkt. men men:P
å d där med katten verkar rinna ut ur sanden... ägarn sluta svara helt plötsligt... men jag får leta vidare.. säg till om ni vet något.

åt glass med varma hallon igår... muuummms!
skönt att ha två st 4 dagar veckor.. härligt å va ledig lite.

Vår

Nu känns det som vår.. min våriga dag i lite bilder...

jag å babe


använde sommarskor för första gången i år


god frukost


köpte tulpisar till mamma


brorsan prova högtryckstvätten på min bil... så ja.. nu e jag i åmot igen. hehe!


katten som kan bli min...hoppas:D

Los Sombreros

igår gick vi ut och åt på Los Sombreros. jag åt d jag jämt äter när jag är där. det vill säga: Quesedillas Pollo. det e såååå gott! mätt och belåtna gick vi till bion, men orka dock inga biopopcorn. filmen va sådär... jättegullig hund, å den hade sina roliga stunder och sorgliga stunder. det va många som grinade hörde man... å för mig kom det oxå nån tår.. man e ju så känslig.. haha!
       
vet inte vad som händer idag, skulle vilja tvätta bilen. men får se hur d blir med det. stefan ligger och sover än.. å jag har fått min längsta sovmorgon på flera månader... vaknade inte förrän 7.30. haha. jag känner mig som en pensionär.
va nyss ut på blocket och leta katter... hitta dom här sötnosarna:
       


Bio

Ikväll ska jag å Stefan gå på bio. skoj! d va i julas sist. vi vet inte än va vi ska se... jag skulle vilja se en shopaholics bekännelse, men den gick bara kl 18. så d går nog inte. å då står d mellan Män som hatar kvinnor och Marley och jag.
har inte frågat stefan än vad han vill se, men för mig lutar d mot Marley och jag. en komedi med Jennifer Aniston. får se vad stefan tycker.
Nu ringde stefan(jag hade försökt fått tag på han tidigare).. han sa att jag fick välja mellan män som hatar kvinnor och Marley och jag.... så det blir nog den senare.. hehe.
vi ska ut och äta före med, men vet inte vart än. få se om ma orkar biopopcorn efter det. hehe

Jennifer Aniston

på tisdag firar jag och stefan1 år.. den 7e april. å vi kommer inte kunna ses på hela nästa vecka... så d kanske e att vi firar redan idag?

Trall

jag hörde av mig till Josephine som bor i lägenheten som jag ska flytta in i. hon hade pratat om att sälja sin trall som hon har på balkongen, å nu ska jag få köpa den. å hönsnätet ska hon lämna på balkongen. hon undra även om jag ville köpa ett skåp som var i badrummet och att titta på ett skåp å om jag ville ha det, skulle jag få det.
så jag ska åka dit igen nån dag:D å denna gången ska jag verkligen komma ihåg va d va för tapeter i vilket rum. kanske är bäst att knäppa kort. då kan ju ni få en liten tjuvtitt oxå;)
Åh, va man blir å längta nu då. har ju även beställt lite handdukar, sängkläder å lite gardiner på jotex. hehe. å allt på rea... duktigt!
Å igår köpte jag två askar med jordgubbar. kosta bara 15 kr per ask på ica maxi. hoppas dom är lika goda som dom ser ut. dom ska d smaskas på ikväll!


Glas

Nu har det gått överstyr... ska man våga äta mat längre? som alla vet har det hittats glas i massvis av kycklig. men nu har det även hittats glas i både oxpytt och falukorv. lite skrämmande på vad som kan hända om man får i sig glas. å jag som jobbar med mat vill ju heller inte ha ansvaret för att d kanske e glas i maten jag lagar.. för det kan ju hända att jag skulle missa det.
säpo har ju kopplats in i det här.. är ju ett helt gäng me folk som lägger glas i maten, eftersom det e från olika ställen och olika märken. och varför får man fråga?