...

----" så måste jag säga att det vart bästa helgen på mycke mycke länge,,,och det är tack vare dig"

det värmer verkligen att höra sånt:)


Blommor               Sofia fick blommor igår= superglad!


Blod

När jag kom hem från jobbet idag kastade jag iväg mina saker... för d va blod på golvet i hallen och i köket. jäkla läskigt va d... men båda katterna kom så pigga å glada och hälsade.. å har inte hittat sår på nån av dom än. så ja.. det får förbli ett mysterium. riktiga bloddroppar.. så det lär ha blött rejält. stackars vem det nu var!

7

mycket att göra på jobbet denna veckan.. rätt mycket catering beställningar:) roligt som tusan att d börjar rulla på! så denna vecka får jag börja kl 7 varje dag... yes! pengarna rullar in... även om jag saknar lite å ha sovmorgon... haha!
idag har utskicket skickats ut till lite olika företag, så vi hade 2 st nya kunder redan idag... kul när d blir resultat för mödan.. å jag tror vi konkurera ut kajkanten helt. hört att maten där blivit bedrövlig,medans våran e asgod!;)
det som talar emot oss, är att restaurangen ligger innanför stängda grindar, så det är lite krångligt att komma in till oss. :(

idag va brorsan hos mig när vi sluta, så då åkte vi till biltema (inte bilmetro som jag jämt säger). jag köpte mig ett nytt cykeldäck me slang å allt.. 400 spänn... få hoppas d passar.. men cykeln e ju i åmot nu.
verkar även som att jag blir barnledig i helgen... bror ska få ta min bil å katter på torsdag eller fredag å åka till åmot. så då hoppas jag att jag hittar på nå skoj i helgen, annars får jag d riktigt ensamt här i lägenheten.

Nu e jag sugen på glass;) nån som vill komma å smaka?


Filmtips

ikväll har jag haft d mycket trevligt. mats va här och tittade på film, å han hade med sig väldigt bra filmer måste jag säga. nästan lite för bra.. för d va läskigt. haha. först tittade vi på nya wallander-tjuven.


jag hade rätt om allt. vem som mördade, hur det gick till osv. ett tag där trodde mats jag hade sett filmen, men icke. vart du inte imponerad mats? jag ska nog bli polis när jag blir stor.. haha
sen tittade vi på the unborn


faktiskt den läskigaste filmen jag sett på mycket länge. var till å med så att jag lära hålla för kudden för ansiktet många gånger... haha. ja, skäms ju lite över det. men se den. rekomenderas om ni vill se en film med läskigheter från början till slut. jag vart ju rädd redan innan filmen börjat.. haha!
få se om jag kan sova inatt alltså... usch, får rysningar.

Så myyys

igår gick först jag och emily på stan och handla lite presenter till lilla emma, sen och fikade. vidare och kolla på min lägenhet, sen åkte vi till Elin och hennes lilla Emma. vart sent tillslut och kom inte hem förrän halv elva.:D


Emma va en snäll liten flicka, på 2 månader:)


stolta mamman Elin, efter ett blöjbyte;)

           


så fina va dom båda två:)


dom fick lite presenter av oss:)

                      
jag och emma             emily och emma               jag när vi fikade
        
     emma                         emma i vagnen på promenad        jag å emma


åh, jag vågade håll.. å blev dessutom helt kääär:D


emily när vi fikade... det e ju bara världens godaste mackor:D

Längtar

fick nyss sms av Elin, så imorgon ska jag och Emily få komma dit och hälsa på:) ska bli riktigt roligt alltså! vi ska först köpa någon present med, har inte köpt innan, eftersom man inte vet när man ska ses.. å hon växer så det knakar. redan 60 cm nu.. alltså bara 96 cm kvar till Elins längd.. som hon skrev.
Undrar om man vågar/får hålla i Emma lite.. brukar aldrig våga det... men Elin känner man ju lite bättre. hihi. ja, ser verkligen fram emot morgondagen nu.  blir nog framåt kvällningen, för då spelar tomas tennis... å skulle kanske ta en promenad ute oxå:)

Potatis

Åh, nu e man lite nere... våran potatiskille Rickard har slutat på skaleriet. vad tråkigt.... kommer man väl aldrig få se han nå mer heller.

Färgat

Mamma färgade håret på mig idag... brunt med lite ljusare slingor. försökte få en bra bild... men tycker inte att d stämmer överens me verklighet å bilder... här e iaf resultatet.


Vanlig dag i Åmot


plockade kantareller med mamma, hittade iaf lite.

                   
plocka hallon                   åt smultron                         åt vinbär


hittade en groda. den va dock inte lätt att få på bild.. hehe, snabb som attan.
så nej, jag hann inte pussa den... stackars mig.. missade min prins  ;)


Marknadsföring

Nu håller vi på och försöker marknadsföra oss så mycket det går med jobbet. får se om det ger några resultat. vi ska skicka ut ett vykort med lite information om oss till företag på brynäs som början... för att se om d ger några resultat.
och gå gärna in på våran hemsida och titta. www.harstajansson.se beställ lite mat, så jag får jobba mycket! haha

detta ska vi skicka ut till lite företag. även jag med på ett litet hörn där...

även hamna jag med på en till bild på hemsidan...

dock i mycket mindre format där.. som tur är.. tur man ska färga bort utväxten i helgen. hahaha


idiiioter

min dag började inte särskillt bra... skulle cykla till jobbet i vanlig ordning... å vad? jo, nån har snott framdäcket på min cykel. jääävligt irriterande. blir så luck på alla som ska förstöra för alla andra. gaaaah.
jag bara gick förbi cykeln efter jag sett d, å tog bilen till jobbet. lagom irriterad över va som hänt.
nu när jag kom hem bar jag upp cykeln i lägenheten, så att inte hela cykeln försvinner. så nu blir d till å skaffa nytt däck. å vågar man ha cykeln ute längre? vet inte det jag. är ju jävligt synligt ändå för folk att se... men men. d hindrar tydligen inte tjuvar. fast d e proppat med cyklar i ställena å alla kan se.


Halvtid

imorgon händer det som jag länge fasat för... kommer börja med att jobba halvtid i fortsättningen. är absolut inget jag ser fram emot, eftersom jag nyss flyttat och kommer gå back flera tusen i månaden. 9-13 blir mina nya arbetstider.. verkar d som. å jag kommer ju fortfarande att vakna före 5 som jag gör nu... så d blir ju lite segt. å d blir ju bara å vända på jobbet. jaja, läget är som det är..
eftersom jag jobbar i ett eget företag, som enda arbetare som e intagen.. får ju cheferna börja jobba mer själv å jag mindre.. dom lär ju börja tänka på företagets bästa.. för annars väntar konkan väääldigt snart.
kanske får börja kolla lite efter extrajobb....


hitta en bild på mamma å bert karlsson från tv4as hemsida

Lilla Emma


idag var Elin och Tomas med i tidningen med lilla Emma. åh, längtar att få träffa dom alla. tänk att min Elin blivit mamma nu. måste gå å handla en liten fin present och sen höra av mig nån dag om jag får hälsa på:)

Picknic i boulongern

äääntligen blev min picknic av...vänta dock hela sommaren på den:D det var myyys. vi satt där och åt och hade trevligt. satt lite killar längre bort... som sedan kasta en freesbee till oss, sedan kom hela gänget till oss. typ 5-6 killar från kiruna. då blev linda glad, e ju otroligt charmigt med norrländska. så dom va lite roliga.. haha. sedan gick vi alla, å vi visa dom till kungshallen.. för dom ville äta.
vi gick hem och böt skor, sedan gick vi till tant grön även denna kväll, å lyssna på trubadur. riktig sommar. å jag drack bara öl hela kvällen. va faktiskt riktigt gott å slippa cider och slisk. måste vara den mysigaste helgen i sommar, något att blicka tillbaka på senare.


linda och maja


linda å jag


maja dukar upp


maten. kyckling, potatissallas, grönsallad och bröd med. och en kall bira. gött!


Engeltofta

Idag cyklade jag å maja till Engeltofta för att sola och bada. satan vad varmt det var ute alltså.. å är än. första gången jag bada i gävle faktiskt! wow.. hehe. å det va faktiskt helt okej ställe. maja doppade sig, medans jag een badkruka å bada bara upp till låren:D
så det blev en hel del killsnack;) åsså planerade vi kvällen. jag, maja och linda ska ha picknic i boulongern ikväll. ska äta kyckling, potatissallad, sallad och bröd... å troligen dricka nån bira. sommar d! hoppas det blir mysigt!
å igår va vi 3 ute på tant grön och på krogen.. även det va en mycket trevlig kväll.. helt underbart med varma kvällar.


jag i full fart å äta vindruvor, dom blev dock varma rätt fort... mindre gott då:P


maja ville bli brun hon.

Festen i fredags.

i fredags va d ju fest hos maja. å vi var: maja, jag, sandra, mattias,drella, carro, micke, mats och kristin å emelie va där en liten stund. jag va rädd att jag skulle spåra ur, efter uppbrottet med stefan. men d gick bara bra. kanske lite för bra till och med? det va iaf skoj att umgås med personer man tycker mycket om. fick lite bilder från festen.. å ja.. man va väl lite glad i hatten.. så jag ber om ursäkt för mitt utseende. men jag bjuder på mig själv.


Sandra som var nykter.. å jag som försökte se ut som en fisk

       
micke å carro                      sandra, mattias å maja       puss på dig maja


gänget... maja, jag å sandra. men tror att maja inte ville ha med mig på bild

       
hua                                           sandra                               micke


bara för att d va ett så grymt kort... vaffan gör du mattias, jag ser rädd ut.

       
carro                                     maja= barbiedoll                mattias


tur man kan ha roligt i soffan... å ja.. e väldigt mycke soffbilder å många på mig. det e ju bara dom bilderna jag har tillgång till just nu.:P

       


krogenbild.. ute å släpper loss på dansgolvet

                 
lets party                                          frosseri i popcorn

Semestern är slut!

imorgon börjar jag att jobba igen... denna vecka är det 6-14.30 dagar.  roligt å gå upp så tidigt efter en semester... NOT! men jag e glad att det e heltidsjobb denna vecka. bara å ta nya krafter nu och komma igång.
tror det bara är bra för mig att komma in i vardagen igen. snart flyter allt på som vanligt. blir ju å gå ned i timmar med.. så får se hur länge pengarna räcker.

imorrn kanske jag ska på bio... men d e väl kanske inte 100 än. en sommar med göran blir det isåfall iaf.