2 dagars

Efter den här helgen kommer man nog va lite sliten, även fast man inte drack så mycket någon av dagarna. I fredags va det en liten avskedsfest för maja. (jag, maja å linda) satt först hemma hos henne och sedan ut på heartbreak. va längesen man va ut innan... men det är ingenting som lockar heller direkt. Maja du får inte flytta!


Sedan igår bjöd vi till på kräftskiva här hemma. Det var Jocke, Elin, Micke, Lisen, Tobias(barn), Calle och jag. Gott med kräftor. Höll på att greja och dona hela dagen. Vi möblerade om lite i vardagsrummet, så vi skulle få plats med köksbordet där. och det var lättare sagt än gjort. Gick inte att få ut köksbordet ur köket och det va astungt.. tillslut så fick vi in bordet i sovrummet, men inte ut därifrån. Å jag fick en rejäl smäll med, Calle vände upp bordet å jag fick ena bordsbenet rätt på käken, vilken käftsmäll. Är öm i käken nu. Det slutade med att vi fick skruva loss benen på bordet.
Vi bjöd iaf på Kräftor, räkor, sallad, 2 sorters nybakat bröd, skagenröra, rhode island, romsås och västerbottenspaj. Å sedan till efterrätt bllev det kaffe och Vit chokladmoussetårta med passionstäcke.
Micke,Lisen och Tobias åkte hem vid kl tolv och Jocke och Elin var kvar till efter två någon gång. Å lilla mimmi som är lite blyg för nytt folk, hon låg mest på balkongen och kollade på oss andra. Men om jag reste mig sprang hon med mig till köket. Lite mammig min lilla flicka!

Mår dåligt

Jag mår så himla dåligt över Tuffsans försvinnande. Hatar vargar! Jag tänker på min lilla Tuffs...
vad rädd hon måste vart, vad tänkte hon, vad gjorde hon? vart är hon?
Mimmi är hemma i Gävle nu, mamma kom hit med henne. Tog även med sig lite tårta (eftersom hon fyllde år igår) så jag, bror å mamma fikade lite. Calle är sover fortfarande i lastbilen.
Nu är det mimmi och jag.
Undrar om hon vet, undrar om hon förstår. Hon skrek lite i början när hon kom hit, och tittade sig runt, även ätit massor med mat (hon har ätit dåligt i Åmot), å gosat mycket med mig. Hon har saknat mig, det märks. Tror dock inte hon saknar lägenheten. Om inte Tuffsan kommer tillbaka, får nog Mimmi vara i Åmot oftare... OM dom skjuter vargen. Tycker synd om Mimmi som får vara själv.
Å jag då? jag vet varken in eller ut... ibland bara brister det, även på jobbet. Så himla lätt för tårar. Är jobbigt att umgås med folk. Äter dåligt. Eftersom inte calle vart hemma dom här dagarna har jag knappt ätit... känner mig illamående hela tiden, sen stunden då mamma ringde och berättade. en dag åt jag lite pizzasallad, en dag nån macka, idag en tårtbit. man går då ner i vikt iaf, dock inte på ett hälsosamt vis. 

 
Du och jag Mimmi... hoppas det ordnar sig tillslut!

NEEEEJ!

Det får inte vara sant! Tuffsan finns troligen inte i livet nu. Det är en varg i Åmot som tar katter... många har börjat försvunnit, dom har hittat spår av nån.
Samma natt som Tuffsan försvann...såg en gubbe en varg som jagade en katt.... vid korsningen vid godtemplargården. Är 100 % säker på att det måste vara Tuffsan.
Jag vill inte tro att det är sant... jag kan inte tro det... jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Mimmi ska hem till stan imorgon.
Tycker så synd om Tuffsan... hoppas hon slapp lida... å Mimmi... hon blir själv.


Mina älsklingarÄr så himla ledsen nu... mamma ringde nyss å sa att hon hade tråkiga nyheter. ja visste exakt vad det gällde. Katterna! Dom är BORTA och VARGEN var runt huset inatt. Tuffsan har varit borta längst. Vet inte vad jag ska göra om dom är borta för alltid, å det värsta... att inte veta!
vet inte hur ja ska klara det... hoppas på ett mirakel! Mina älsklingar!

BröllopsparetAnnika och Kenneth var så himla fina när dom gifte sig, och lilla Indine är ju så söt :)