Kungabröllop

Idag gifter sig Victoria och Daniel. hade viljat se bröllopet, men jag ska jobba... som vanligt! Jag ska stå och grilla på en fest, så hoppas på fint väder. solen skiner iaf nu:) har varit en tuff vecka på jobbet, har hitills jobbat 60 timmar å efter idag är jag uppe i 68 timmar. känns i kroppen kan jag säga. ibland är man bra less på jobbet. ska bli himla skönt med semester sen, men är några veckor kvar. ledig i midsommar iaf. (förhoppningsvis)
I Ockelbo är det stor uppståndelse idag, skulle ha varit lite roligt att sett hur stort d kommer att bli. kommer kanske nå repris på bröllopet, men det är ju inte samma sak.


Födelsedag

Tack för alla gratulationer och presenter igår! Fick verkligen jättebra presenter av alla:) hade bullat upp med massa kakor och tårta. trevligt med lite besök. å mamma å pappa tog hem mimmi å tuffsan till åmot på lite sommarkollo. saknar dom himla mycket redan, men jag vet att dom älskar att springa ute. ska ju till åmot i midsommar, så då får dom komma hem en sväng igen då. dom kommer ´ju får vara i åmot stor del i min semester, eftersom vi ska vara i luleå å när vi håller på med tomten.
å igår sålde calle även sin älskade bil, så nu har vi bara min lilla kia att åka i. passar bra lagom till sommarn med en bil utan AC.