Söndagmorgon

Det har varit en lugn morgon. Calle var ute på partay igår å jag va hemma själv framför tv:n. Kändes som en ganska meningslös lördag, å nu är det söndag igen. Tiden går så himla fort!

Vet inte vad man ska hitta på idag. Vi måste iaf byta däck på bilen och åka och handla mat. Är även sugen på att dricka glögg och kanske baka. Men får se hur det blir med det. Städa brukar vi ju oxå göra på söndagar. ja, det kanske blir fullt upp idag ändå.

Måste göra lite frulle med, funderar på att göra toast i grilljärnet. mumma! hade slut på mjölk, annars hade jag ätit gröt.


Internetshopping

Fått ett nytt beroende... Internetshopping! Har redan fått 3-4 paket å nu väntar jag på 3 paket till... Pengarna flyger iväg. Börjat köpa lite julklappar... så familjen är klar.... så det är bara vännerna kvar sen. Det svåraste kvar.

Calle fick lite mer än jag hade tänkt... men grejer han behöver kanske? haha. å beställde en grej till pappa på farsdag när jag ändå va på g... så snart ramlar d in julklappar här hemma. Längtar tills jag kan slå in dom.

Ja, jag längtar till julen, samtidigt som jag fasar för den. Längtar till julmyset med glögg å grejer. MEN... jävla jobbet förstör allt. kommer vara helt förstörd i december. (därför jag börjat med julklapparna redan)
Å det är ju faktiskt november på måndag!


Fredagsmys

Calle har varit ledig idag, vilket resulterade i att han ordnade med en 3-rättersmiddag. "Livet har sina goda stunder" ! Det här stod på menyn idag:

Förrätt: Bresola på toast med ruccola, rödlök och örtcremefraiche
Varmrätt: Helstekt fläskfilé med potatiskaka, vitlökssmör och tomat & fetaostsallad.
Efterrätt: Glass med bär och chokladsås

Mycket gott.
Fast efterrätten har inte ätits än, utan ska göras iordning nu. Längtar!



Imorgon har vi planer på att åka ut till valbo och shoppa.. även calles idé. Han tyckte dock inte att d va lika kul när han kom på att det var löningshelg! ;)


Långa dagar

Calle får en jäkla lång dag på jobbet idag. Nu har han jobbat 12 timmar, å några timmar till blir det. Tycker synd om honom när det ska strula. Han kanske kommer hem vid midnatt, OM han kommer hem. Går aldrig att planera vardagen, för han kommer nästan alltid hem jättesent och jag får vänta med å göra mat. Å om det är jobbigt för mig, vad blir det inte då för han. När jag jobbar länge vet ju jag åtminstone om det, men för han blir det nästan aldrig som det är tänkt. Vilket även resulterar att vi inte ses så mycket heller. är mycket med tomten nu + mycket sena dagar. å hur blir det inte i jul, kommer ju aldrig hinna ses, fast vi är sambos. å vi är som två pensionärer och lägger oss vis nio i stort sett varje dag. tycker att det är trist när jobbet ska ta upp hela ens liv... när ska man få ha roligt?


Söndag

Det har vart full fart idag. Speciellt på Calle. Han stack ut till tomten till kl 9 å jobbade till kl 18. det var bra gjort. Jag var hemma å städa å tvättade å sen åkte jag oxå ut till tomten, då fick jag plocka massor av tall-ris. jäkligt slitsamt, kommer säkert ha träningsvärk i hela kroppen imorgon... å vad kommer inte Calle ha då, han är så duktig!
Å kommer nog sova gott inatt, hoppas jag iaf. Sen är det en till jobbvecka. Suck! Ska försöka hålla mig vaken, "Ensam mamma söker" börjar om en halvtimme.

      


Ljus

Ja, ni ser rätt. Bloggat 2 dagar i rad... det var inte dåligt! Har hela lägenheten fylld med tända ljus nu, riktigt mysigt. Calle gillar oxå tända ljus, faktiskt han som tänt alla. Han sa lite lyriskt: "Åh, vad mysigt med tända ljus. Är jag bög?" haha! hoppas då inte det! :P
Idag har jag jobbat en liten sväng, sen sovit ganska mycket. Var även och firade Calles pappa som fyllde år. Å har faktiskt inte hunnit ätit kvällsmat än. men känner inte för att ställa mig å göra mat nu, men nått lär man ju äta. Hockey på tv nu, så man kan ju inte få hjälp i köket heller. Jag sitter med en rabarberdrink. (rabarbersaft) Måste ju få det att låta lite klatchigt! ;)
Imorgon ska vi få hjälp med att ha ned lite träd på tomten å på fredag kommer en grävmaskin å ska göra det sista. MEN vi har fortfarande inte fått besked av någon byggfirma än, jävla tröga ena! å vill ha svar innan veckan e slut, annars skjuts byggplanerna upp. :(


Kass på att blogga!

Bloggar väääldigt sällan nu... vad ska jag skriva? Jobbar mycket å när jag inte jobbar, tänker jag på jobbet. Gillar inte mitt jobb förtillfälligt, är less.
Förra helgen va jag ju iaf till Rimbo och hälsa på Maja. hade resesällskap med Linda och Jenny. Maja bodde otroligt fint och det va mysigt i lilla Rimbo. Väldigt lugn och trevlig helg!
Å i måndags va jag på stan med Elin, man ses ju allt för sällan alltså. men vi siktar på en till gång innan jul! Jag köpte även någon julklapp. Gäller att börja i tid, för snart hinner man ju aldrig ner på stan. Även beställt en klänning på internet till bröllopet. Är bjuden på kusin Jimmys bröllop den 5 dec.
Å katterna går bättre å bättre. Molly är väldigt tuff å hoppar på Mimmi väldigt ofta(på skoj), så dom busar rätt mycket. Å ibland så tvättar dom varann med nu, skönt att dom går ihop! (var orolig ett tag)


Jag, Jenny och Maja i Rimbo


Jag och Jenny på ett mysigt fik


Maja och Linda