Matvrak

Molly har nu varit här i 2 dygn. Det går lite bättre mellan Mimmi och Molly iaf, dom har nosat på varann.. å kan vara i samma rum, men inte mer än så. Mimmi är fortfarande rädd stackarn!
Molly är ett riktigt matvrak, hon äter skitmycket alltså. det går mer mat nu än när jag hade Mimmi och Tuffsan. å då äter Mimmi ingenting nu. Men det är bra att hon äter iaf :)
När jag köpte henne så skulle hon vara halvlånghårig. men jag börjar tveka på om hon blir så långhårig. men men. det är ju som det är.
Å jag har drömt mycket om Tuffsan nu på sistone om att hon kommer tillbaka. Saknar henne!


Molly


En liten Molly på 11 veckor är våran nya familjemedlem. Vi hämtade henne igår kväll. Hon är fortfarande blyg, men busig. Å hon har ätit jättemycket och nyss varit på lådan. Mimmi är jätterädd. jag vet inte om hon vet vad det är för en lite krabat som springer runt. dom nosade på varann i början, men ingenting sen dess. Mimmi fräser och morrar lite, när hon kommer för nära. hon har väl lärt sig hur man gör av baloo. Så om ett tag så vågar dom nog närma sig varann lite mer.

1 år

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Varit en jobbig tid i och med att vargen tog min älskade Tuffsan. Min dator har även varit kraschad, så mycket bilder försvann. jäkligt tråkigt att man har alla bilder på datorn. Brorsan lyckades iaf rädda en del bilder, men ändå en hel del som saknas.
Calle och jag har varit tillsammans 1 år (1 sep) och vi firade idag i efterskott med att ut och äta på O´learys. mycket gott! känns som att vi varit tillsammans mycket längre.
Å på onsdag är jag ledig, jag å calle ska åka och titta på "vårat" hus nere i småland. ska bli spännande att få gå in i huset, som vi planerat att bygga! får hoppas att det känns bra.
Å är lite kluven i frågan om jag ska skaffa en ny kompis till Mimmi. Kommer inte kunna släppa taget om Tuffsan än på ett tag känns det som. Å jag vet inte vad som blir bäst för Mimmi, vill ju samtidigt inte att hon ska vara ensam.