2 årsdag imorgon!

Ibland går det undan... imorgon har vi varit tillsammans i 2 år! Är förlovad och har snart ett eget hus... ibland känns det bara så rätt!

I helgen ska vi nog ut och äta.. unna oss lite! God mat och gott att dricka!


Love you!

Möbler

Ja... vi kommer nog inte ha så mycket möbler kvar å flytta om det fortsätter såhär :P
Imorrn eller på tisdag ska vi sälja barbordet + stolarna...
Å om 1,5 vecka ska vi ge bort våran soffa. så kommer va utan soffa ett bra tag innan vi flyttar...

Nån som vill köpa våran tv-möbel?



Typiskt

Enda dagen man är ledig denna vecka... åsså regnar det. Kanske va meningen att jag skulle få "vila" lite idag. Är rätt slut... igår när jag skyndade mig å måla innan jobbet så skakade jag i hela kroppen... va lite läskigt. Trodde att jag skulle ramla flera gånger.

Då blire lite ändrade planer för dagen. Blir iaf till å storhandla. Skulle vilja kolla på tapeter, men dom flesta har stängt på söndagar.

Ska nog ändå åka ut till tomten å lägga klart taket.. kanske måla insidan av väggarna i garaget. Å fylla igen marken vid vattenledningen... Ja, blev kanske inte så mycket vila ändå.


Heltidsjobb x 2

Ja, inte många lugna stunder blir det. Men, inget får man gratis.. man lär ju jobba lite för å få det bra. Dock känns livet helt värdelöst när man inte har tid med annat. Jobb 6 dagar i veckan i några veckor + måla på huset.

Varje dag det är skapligt väder så känner man sig tvungen å ut å måla.
Som igår en fredagkväll hade jag gärna suttit hemma i soffan... men det går ju inte när det är fint väder. Kom hem vid 22.. Å då hade jag målat och Calle och Jocke började lägga ut tegel på garaget. Blev dock väldigt mörkt vid 21.

Idag ska jag iväg å jobba vid 13-18, men kommer åka ut en sväng å måla före. Ibland blir man lite lättad när det regnar, men då kommer paniken smygande istället... vill ju hinna klart! Känns dock omöjligt just nu!


Inne i garaget. Innertak å väggar uppe.

Tigerkaka

Igår hade jag visning av min lägenhet för 2 personer. Å mellan dom va här hann jag slänga ihop en tigerkaka. Va himla längesen jag gjorde en sånn... kanske 10 år sen? Har ju slut med bakverk i frysen.. så måste ju baka lite iaf så man har något att bjuda på.


Min tigerkaka


Rulltårta

Ibland känner man sig som en bra flickvän.. Idag efter jobbet åkte jag hem å koka kaffe och bakade en rulltårta. Sedan åkte jag med det lilla fikat till huset där Calle höll på å snickra. Rulltårtan va fortfarande lite ljummen när jag kom fram... det är då färskt fikabröd det!


Lite tankar...

Nu vet jag inte om det kommer bli såhär... men det är iaf något vi funderar på. Ska man verkligen unna sig detta?

Calle har ju länge viljat åka till England och titta på fotboll, han hejjar ju på Norwich city och nu har dom gått upp i Premier leage. Å jag ska troligen ha semester v 46 å på just den lördagen 19 november spelar Norwich hemma mot Arsenal.

Å Andrea som jobbat lite extra hos oss (och chefen är moster till henne) hon har flyttat till ett hus i Norwich med hennes engelska pojkvän. Om detta blir aktuellt kanske vi får bo hos dom.
Så det största problemet är egentligen att få tag i biljetter... Ja, vi får se hur det blir.


Öl

Det händer inte ofta att jag tar en öl efter jobbet... men plötsligt händer det! Gott med en riktigt öl! Dock redan smålullig efter en halv.. de va ju stark 5,9 %. :P Man är ju verkligen van å dricka alltså.



Imorrn ska jag in å jobba en sväng... men hinner väl ut å måla lite före. Calles pappa ska hjälpa till med att ha upp innertaket på garaget på söndag. Vill att allt ska börja bli klart!

Inga kräftor?

Vet inte om jag kommer hinna med någon kräftskiva i år... Kommer ju jobba bra många helger framöver nu ser det ut som. Förra året hade vi ju kräftskiva här hemma. Får väl se om man köper hem å äter bara jag å Calle eller om man ska dra ihop något. Men känns inte riktigt som man har tid heller.



Funderat på att gå ut å äta på churchstreet den 1a september, 2års dagen. Skulle va mys!

Trött!!!

Är helt slut. Får se hur länge kroppen pallar det här. Åkte å målade efter jobbet idag.. å blir lika imorrn.
Hur sjutton ska jag hinna med allt?

Jobb alla vardagar + att jag åker å målar om det är fint väder då... nu är det även jobb minst 3 helger i rad + målning på det med. Kroppen tar stryk...
Å när vi väl kommer vara klara med allt... då börjar julen å man kommer få jobba arslet av sig. Om jag inte går in i väggen innan året är slut, kommer jag nog aldrig göra det!


Blåbären vi plockade i Luleå.

Semestern slut!

Nu är semestern slut... fan att tiden ska gå så fort! Har varit ute och målat hela helgen... å det kommer att bli målning många helger framöver. Det tar ju en sånn jävla tid å måla garage + hus  3 gånger.

Fick iaf vila när vi var i Luleå. Va dock inte så bra väder... det va väl 2 dagar som va skaplig, men annars va det regn, kallt å mulet.
Hann iaf med att plocka 10 liter blåbär, fiska, grilla, mata kossor och dricka massor med kaffe.

Snart är det dax att titta på tapeter. Å i veckan valde vi kakel och klinkers till kök, badrummen, tvättstugan och hallen. Å även sagt upp lägenheten!!!


Calle och hans mormor och morfar

Födelsedagspresent

När jag fyllde år fick jag ett Grattiskort av mamma och pappa där det stod att jag skulle få en shoppingtur med mamma på stan och spendera 3000 kr. Så idag levde jag lyxliv... Handlade för nästan exakt 3000 kr. Å mycket grejer blev det!

Mina fynd :


Väska från Åhlens


3 par trosor och 1 Bh från Lindex


Escadas sommarparfym från Kicks


Tennisskor och ballerina från Din sko


Jeansleggings från Cubus och linne från Veromoda


Kofta från Veromoda


2 par jeans från Vila


Linne från Vila