Snö igen...


Suck...
Hade ju planerat å börja med altanen idag... men så ska det snöa ute. Så himla typiskt. Det kunde väl ha väntat 1 dag i alla fall.


Lattemorsa

Av mamma fick jag kommentaren att jag blivit en sånn där lattemorsa... haha! Har inte ens varit ledig 1 vecka än ju :P


Har ju dock slutat med kaffet nu när jag är gravid. :P

Idag har jag iaf satt ihop spjälsängen, fikat på stan med kristin och kollat runt i lite affärer. Köpte dock inget... finns så mycket fint, skulle helst vilja ha allt. Men får lugna mig lite å köpa det som verkligen behövs nu.

Calle kom hem idag.. å eftersom hans bil är på lagning får jag skjutsa han till jobbet imorrn bitti igen. Sen ska jag luncha lite med Elin. Underbart å ha semester!


Regnig dag

Trökväder! Men jag hade ändå inte planerat att gå ut och göra något speciellt. Idag var första dagen jag har, som inget är inplanerat.

Så jag har byggt ihop skötbordet och nu håller jag på att kokar kalops. Blir tidig lunch idag, men det blir ju så när man går upp tidigt. :P Å Calle sover ju borta dom här dagarna.


Ska eventuellt slänga ihop en morotskaka, men jag måste ju ha något att göra resten av veckan med. haha :P

Imorgon ska jag iaf träffa Kristin på stan för en fika... å kanske hinner bygga ihop spjälsängen innan det.

Rådjursjakt


3 stycken hade vi utanför huset


Mimmi smög på en av dom


Molly visste inte om hon skulle springa eller jaga.

Vecka 26+0Magen växer så det knakar...

Ska strax iväg och träffa Elin... lyllos henne som kanske bara har 3 veckor kvar till förlossningen. Fast det kan ju ske när som helst för henne. Min lilla plupp får stanna i magen ett tag till.

Söndagskväll

En söndagskväll utan jobbångest. Wiee! Känns dock som lördag, då även Calle är ledig imorgon.

Idag har det hänt lite greer här hemma iaf. Calle har börat med planeringen för altanen... grävt gropar som det ska vara plintar i. Staplat ved som vi köpt. Jag byggde ihop våran bokhylla å fyllde den med böcker åsså var vi till återvinningen och så storhandlat på ica maxi.

Premiärgrillning hemma i Gävle för i år. Blev grillad kotlett med en fräsch potatissallad med rädisor, rödlök och gurka. Smakade midsommar.

Dock känns det rätt mycket i kroppen när jag går upp med tuppen å börjar fixa å dona. Mycket sammandragningar blir det, men så länge dom inte gör ont har jag hört att det inte ska vara någon fara.


Grillplatsen i Luleå... blir nog till å bygga en sånn här hemma något tag med. Men har mycket annat som ligger före i prioritering. :)

100 dagar kvar

Nu vet jag inte när jag kommer jobba igen... men kommer nog ta ett tag innan jag slutar tänka på jobbet. En konstigt härlig känsla är det iaf.

Chefen hade iaf köpt tårta och så fick jag lite Disneykläder och ett gosdjur av fisken Nemo. Sakerna köpta på Disneystore i England.Idag är det iaf 100 dagar kvar till beräknad förlossning. Tror att tiden kommer gå otroligt fort nu när jag blir ledig. Å snart är det ju till och med påsk!


Havandeskapspenning

Fick min havandeskapspenning beviljad... så himla skönt! Var himla orolig att jag inte skulle få det, är tydligen verkligen inte lätt att få det.

Detta betyder att jag bara jobbar i 3 dagar till, då jag tar ut semester innan havandeskapspenningen. 3 ynka dagar... känns verkligen konstigt, men samtidigt en tung börda som släpps från mina axlar.

Tror dock att jag kommer få en hel del samtal från jobbet när när jag går hem. Bara haft 2 veckor på mig att lära upp nya kocken... är nog mycket man glömmer på den korta tiden. Kommer iaf fixa så dom har varor hemma för 2 veckor, sedan får dom ta och fixa det själv.

Väldigt dålig på att ta kort... kommer nog ett nytt till helgen, å lovar också bättre uppdatering nu när jag går på semester.


Vecka 22+4
Barnvagn

Idag har vi varit och beställt en barnvagn. Dom beställer hem den så att den finns hemma 1 månad innan beräknad födsel.

Blev en Emmaljunga City Cross. Med både ligg och sittdel som man kan byta. Kalaset gick på 8100 :--

Det blir dock inte att vi betalar den själva... Mamma och pappa är jäkligt envisa på att dom ska ge den till oss. Lite föör snälla ibland kanske, men jag vet att dom bara vill vårat bästa.


Helt galet

Fick tips om att det var babykväll på barnens hus idag mellan 19-21... å inte trodde jag det skulle vara så jäkla mycket folk. Vi åkte iaf dit så vi var där 15 min före öppningsdags.. å när vi närmar oss ser vi att det är en kö utanför på 100 meter. 

Calle var nära på å göra slut då å åka hem... haha! han hatar å köa i affärer. innan klockan var sju hann kön bli flera hundra meter lång. När dom öppnade var alla som galna... vi tog en genväg mellan kassorna för att komma till bilbarnstolarna på en gång... hann få tag i ett babyskydd. Å dom var nog slut på 2 minuter.

Kostade nu 999 :-å skulle ha kostat 1999 :- . Hade tänkt kolla mer, men det var inte lönt... för det va så sjukt mycket folk.

Får nog inte med mig Calle nästa år :P