Blogga?

Har inte skrivit här sedan vi kom hem från Luleå... å det är av anledningen att jag inte vet om jag kommer fortsätta blogga.
 
Funderat på det ett tag nu, å vet inte riktigt om jag ska fortsätta. Har ju i snitt bara typ 10 läsare per dag... så det är ju inte så många som jag delar med mig av mitt liv till heller.
 
Så ja... vet inte riktigt hur jag ska göra.
 

Imorgon drar vi!

Imorgon bitti drar vi till Luleå. Så himla mycket saker som ska med! Kommer åka i en proppfull bil... å gäller å försöka komma ihåg allt!
 
Å hemma håller brorsan ställningarna och bor i vårat hus och vaktar katterna. Snällt!
 
Idag har vi även badat, handlat och varit till sjukhuset... kommer få en kallelse för operation i februari. Gruvar mig lite... hon sa även att det oftast är jobbigast för föräldrarna. Under 2 veckor efter operationen blir vi nog mest hemma. Såret ska tas hand om och det är viktigt att det inte kommer nå skit i såret... Å ska luftas mycket. Sen kommer det ju göra lite ont på lillkillen med!
 

Nytt år!

Inatt kom natten vi väntat på länge...Rasmus sov i sin egen säng. Calle hade puff-jour... dvs att vi brukar puffa på Rasmus när han håller på att vakna... å det behövdes 4 puffomgångar å vid 05.30 va han tvungen å äta... mina tuttar va som fotbollar och gjorde ont.
 
Utan mat i 10 timmar... förra rekordet va ju 5 timmar. Men han har ätit riktigt bra dom senaste dagarna med!
 
Kunde jag sova? Näe... sov iaf någorlunda fram till kl 4, sedan va jag klarvaken. Har glömt bort hur man sover, har ju inte sovit bra på 6 månader nu... så jag fortsätter att vakna varje timme fast jag inte behöver.
 
 
Å på utvecklingsfronten då... det går bara framåt. Han sitter stadigare och stadigare och har börjat åla bakåt när han ligger på golvet. Blev lite paff första gången det hände. Han ålade 2 meter bakåt och det stod stopp när han hade stolsbenet mellan benen. Sötnosen! Å gåstolen börjar han få upp farten i.
 
Idag drar vi till Åmot och stannar där till söndag morgon. Ska köpa en resesäng och pimpelspö innan vi åker. Å nästa onsdag drar vi ju till Luleå.