Bortskämd?

börjar man bli lite bortskämd tro? idag när jag kom hem från jobbet.. stod calle med en blombukett i handen. såå underbar! man känner sig verkligen speciell nu...


jättefina blommor

      
                 gulligt kort:D

Finmiddag

igår gjorde vi en finmmiddag. riktigt mumsigt vart det. känns bra å ha nån å laga mat med :D

förrätt: Toast Skagen
varmrätt: Oxfilé, potatisgratäng, kantarellsås och tomat och mozzarella i ugn.

var meningen att vi skulle äta chips å dipp med, men det orka vi inte. börja kolla på da vinci koden med, men såg inte klart hela innan vi la oss, men den verkar bra:P
å idag blire nog rester från igår... vi har en förmåga å laga mat till ett helt kompani, varje gång vi gör nått. haha:D



Lördagsmorgon

ja, nu har man hunnit med en del nu på morgonen. det började drastiskt med att calle tog bort min piercing (som jag skrev om tidigare).
sen så vart det till å rensa avlopp i badrummet, det hade blivit stopp. det va ju lagom mysigt lixom.
å sen så vart calle min frisörska ;) han färgade mitt hår. å på det mer avancerade sättet. först hårbotten, sen hela håret, sen slingor på det. vikken karl man har alltså:) resultatet blev bra med. (dock med en sur sofia) har förmåga å bli sur varje gång nån färgar håret på mig. :P stackars calle.
å sen skulle han hem å tvätta, å tog med sig av min tvätt med. hur snälltär inte det på en skala:D
vikken underbar kille man har;)

å vikket väder, helt kanon ju:) åsså ringde man till mamma å snacka. då har mamma å pappa bokat resa till Madeira nu i november. fy i helvete vad skönt! man blir ju lite avis:P



Piercing

Som ni vet har jag en piercing i mitt öra, som vart infekterat nu i 1,5 år. å ja.. det e väldigt farligt å ha det så. nu fick nog calle nog av mitt AJande när han kom åt:P han tog med sig två tänger... å nu, ja,den e borta.
saknar den faktiskt. men om ett tag kommer jag nog kunna sova på det örat igen. 1,5 år e jävligt länge endå. men om det inte vart för calle, hade jag nog alltid haft den kvar. men nu e mitt öra fult :( jag gillade min onda piercing.
å kommer nog inte få i den igen heller, men det e väl kanske bäst så...


Personal sökes

vi söker just nu personal till jobbet. är det nån som söker jobb eller vet nån som kan jobba hos oss?
gärna utbildad kock, kan kallskänk, jobbar självständigt, har körkort, å gillar å jobba hårt:P
nått för dig kanske?

torka

just nu råder det lite bloggtorka... känner att d händer mycket i mitt liv. men hinner inte skriva (eller orkar inte). umgås mest med min kärlek nuförtiden. kan bara inte få nog:D det verkar ju va ett bra tecken ;)

i tisdags fikade jag på stan med kristin. åt chokladkaka med grädde.. mumma:D köpte även en kofta. jag som inte skulle handla nå:P
igår åkte jag lastbil med calle för första gången.. det va lite läskigt, men man kände sig stor:P fast nådde knappt upp å öppna dörren. haha:D inte lätt å va liten.
å på jobbet är d fullt upp.. är ju enda kocken i veckan... åsså är d massa snack om framtiden. beslutet om företaget ska vara kvar, ligger just nu mycket i mina händer.


Bio

igår var jag och calle på bio. gick på "flickan som lekte med elden". uppföljaren till "män som hatar kvinnor". jag tyckte att ettan var bättre än den nya filmen. men man sitter å spänner sig en aning ibland:P
gotta sig med godis med, men som vanligt blir mycket mer än hälften kvar...



idag ska jag å calle till åmot, ska äta mat hos mamma och pappa:)
å imorrn ska vi nog till hans mamma:)

Jeans

idag va jag på stan med Ämly... skoj! å i helgen va jag ju ute efter jeans.. å hitta inga.. idag köpte jag 2 par:) å fan alla jag prova passa ju förfan.. haha! helt otroligt... nu vet man verkligen vilken storlek man har på jeans.. 28/32... om ni ska köpa ett par till mig;)
vi gick ju självklart å åt på flanör med.. varma mackor. men dom gjorde fel till mig, jääävligt konstigt... för vi va dom enda gästerna. men han va lite flummig. erbjöd sig å gö ny.. men nej, jag va för hungrig:D
men d va gott... åt varm macka med kyckling sweetchili, istället för ost å skinka:P
e väl bra å prova nå nytt ibland. haha


hitta en gammal bild på mig å ämly... å jag ser gravid ut.. haha!

Rullar på

beställningarna börjar komma in.. å på fredag har vi skapligt att göra. har en grekisk buffé till 120 personer . även en tacobuffé till 20 personer. å bullar å sånt till 100 personer. så det e ju lite å göra:P kanske hinner komma in fler saker med. roligt att vi fått in lite beställningar iaf.
å nästa vecka så e ju jag ensam kock i resataurangen igen, för ena chefen ska till spanien då. så jag antar att jag kommer få slita rätt hårt då... men cash blire.


Höstkläder

idag hängde jag på maja å shoppa... ve egentligen ute efter ett par jeans å höstkläder. men hitta inga jeans. men hitta det här:


bh för 149 kr, hotpants 80 kr och string för 60 kr.. allt på hm.


två stycken höstiga tunikor på vila, för 300 kr st.


klänning på ginatricot för 249 kr


stövlar på wedins för 499 kr och stövlar på dinsko för 449 kr


hårfärg för 150 kr och två par tights för 129 kr styck på lindex och åhlens


keps för 250 kr till calle.. om den duger... kom på en sak. men för se om d e okej:P
och så ett skohörn för 150 kr... ja... visste inte att d va så dyrt när jag köpte det... haha!
handla lite andra smågrejer med. men nu spendera man iaf lite cash.

Tack

till Calle, för min nya header. väldigt snällt:D lär komma å hälsa på er å lilla bäbisen snart igen.. kanske vågar hålla denna gången. hihi!


Höst

fick precis en riktig höstkänsla... jag gillar hösten:) tycker den e riktigt mysig. det e oftast då jag får min "mani" av å köpa massa ljus. vill köpa massor av höstkläder med. ååh, shoppa! har ju fått in en extra slant, så jag har ju lite pengar över att shoppa för:D satan va skoj. calle, hänger du med på stan;) haha.
mmm, vikken härlig tid det är nu alltså:D


Farligt jobb

ja, just nu händer det många olyckor på jobbet. förra veckan va det ju helena som skärde sig på skärmaskinen. idag var det marias tur, hon fick ett jack i sidan av fingret. man ryser av bara tanken av att skära sig på den. hua, säger jag bara.
så just nu är det bara jag med hela fingrar på jobbet... min tumme har ju läkt bra efter min skada i somras... men har ju fortfarande ont i den. så ja... nu är det väl min tur igen sen då. å jag har ju en förmåga av att alltid vara värst.
ussccch!


den farliga skärmaskinen

Fotboll

igår gjorde jag å maja middag. Kyckling, klyftpotatis och dragonsås å sallad, å drack vitt vin till. sen åt vi jordgubbar å drack vin. mumma med jordgubbar alltså.
sen va det dags för maja å träffa calle;P så jag å maja cykla hem till han, där calle å jocke var.. så titta vi på lite fotboll. Ungern-Sverige. sverige tog ledning tidigt, sen fick ungern en straff(som inte skulle vart straff) å sen alltså i övertid, egentligen när matchen e slut... gör zlatan mål. shit.... det va helt sjukt ju:P


kvällen sluta dock inte skitbra... jag fick en blåsa på läppen... så jag ville hem å smörja å så. calle ville ju att jag skulle stanna, men jag cykla ändå... så han tog taxi hem till mig. haha.(ja , man e nog bra jolliig) men ni ska veta hur stor blåsan är nu... gruvar mig för å visa mig på jobbet imorrn. ja, vikken go karl man har;)


Calle

ja, i fredags gjorde ju Calle middag till mig.. jäkligt lyckat måste jag säga.
fläskfile stekt i citron, färsk pasta, gorgonzolasås och en lyxig sallad
nu har man ju verkligen pressen på sig å prestera själv sen, han satte ju ribban högt;)
calle, du blir nog lagom glad nu när jag har bildbevis;)




Doktor

i fredags skulle vara min enda sovmorgon på veckan... skulle börja kl 9, istället för kl 7. gick ändå upp kl sju, för jag hade mycket att pyssla med. men halv åtta ringer jobbet... helena hade skurit av fingertoppen på skärmaskinen (inte lika mycke som mig), men ändå rejält. AJ, säger jag bara. så jag fick plåstra om henne två gånger på dagen, leka lite doktor sådär.. tur man inte e känslig, för det va dom andra.
lite roligt, när jag skärde mig plåstra hon om mig, å nu tvärsom... så det va ju bra att hon köpte hem lite saker från apoteket då när jag skärde mig....
hoppas d kommer läka fort för na... för hua vad jobbigt... för henne va det dessutom på högerhanden.

Middag

Imorgon är jag bjuden på middag hemma hos calle. ska bli jättespännande vad han gör för mat;) jag e imponerad nog att han vågar, många blir nervös för att göra mat til en kock.. haha.
blir nog skitbra:D
å så kanske d skulle bli bio imorgon med, får la se hur d blir:) längtar iaf riktigt mycket:)
sandra, nu blev du allt nyfiken va?;)

ja, inte vart man singel så länge inte;)

Jobb x 2

det har börjat rullat på rejält på jobbet å vi har fått mycket nya gäster. superroligt. idag va även amo och hennes tvillingar och hälsa på och även annika å kenneth med sin pys. så det va massa bäbisar på jobbet idag.
jag va å jobba 2 gånger idag.. först 7-15 å sen 17-18. hade en beställning som jag skulle köra ut här på brynäs. cheferna ville inte åka för å bara köra ut, å då passa det ju bra att jag nästan bor på jobbet:P
ni kanske märker att d e lite dålig uppdatering här just nu... men d blir kanske bättre snart!
för allt kommer väl bli bra?;)