Försvunnen



OCKELBO (Uppdaterad 13.30) Ett stort räddningspådrag sattes i gång på onsdagen efter att en 42-årig kvinna försvunnit. Sammanlagt ett hundratal personer hjälptes åt att gå skallgång i skogarna runt platsen där hon syntes till senast.
Den 42-åriga kvinnan försvann från sitt hem på Marstrandsvägen under tisdagseftermiddagen. Redan under kvällen och natten sökte anhöriga, vänner och andra frivilliga efter kvinnan och under onsdagen sattes ett ordentligt räddningspådrag igång.
– Den senaste iakttagelsen var här vid OKQ8 vid 16.40 i går, så vi utgår härifrån i vårt sökande, säger polisens insatschef Christer Lindén.15-20 poliser, lika många ur hemvärnet och ett 20-tal civila, anhöriga och vänner, deltog i den organiserade skallgången. Ett antal hundförare fanns också med i pådraget, hemvärnet bidrog med mc-förare som sökte av småvägar – och en helikopter med värmekamera svepte över trädtopparna.
Kvinnan är enligt polisen cirka 170 centimeter lång, kraftigt byggd och har rödbrunt, halvlång, lockigt hår. Vid försvinnandet var hon troligen klädd i svarta träningsbyxor samt svart och vit, alternativt helsvart, jacka.

Kommentarer
Postat av: sadra

Vet du vem?

2009-11-04 @ 19:05:11
URL: http://sanzza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback