Firat

Nu har jag firat... genom att shoppa! vart sugen länge nu på att köpa kläder... detta inhandlades:

  
skinnjacka på veromoda för 800 kr.. väldigt nöjd, eftersom jag letat lite efter en sånn.

                               
jeansleggings på ginatricot för 199 kr       blåvitrandig skjortklänning på hm för 249 kr
som mimmi gillade.

                                           
rutig skjortklänning på ginatrocot för 199 kr         vit skjortklänning på ginatricot för 149 kr
å det bruna midjeskärpet för 99 kr                       och det svarta skärpet från hm för 129 kr
(titta hur det är vändt maja ;) )

det här va en lite annan stil på kläder än va jag vanligtvis brukar ha.. vad tycks?
kuul med lite nya kläder !

JAAA!

Lägenheten ska bli min! om allt går rätt till nu. det som e kvar e å skriva kontrakt å grejer.. å att jag tjänar tillräckligt mycke... lite nervös över d. men ska snacka lite me cheferna.
ingen har svarat ja, som står före mig. å nu går det inte att svara nå mer.
då borde den väl va min? :D
Lycklig!


åh va glad man kan va! gaaah, jag vill shoppa grejer nu! nu skulle jag kunna dansa som sandras älskade banan.

Nervööööös!

åh, idag är det sista dagen dom som ligger 1a kan svara på lägenheten.. å än har dom inte gjort det!!! hoppas verkligen jag får den nu... men vågar inte ta ut segern i förskott! redan skrivit en liten skiss om vad jag lär köpa:

  • Köksbord och 6 stolar
  • Dubbelsäng
  • Madrasser
  • Kuddar, täcken
  • 2 byrå
  • Tvättmaskin
  • Rottingfåtölj
  • Fårklädsel (eller va d heter)
  • Litet runt bord
  • 2 Sängbord
  • Tavlor
  • Mattor
  • Balkongmöbler
  • Blommor

ja, det e bara lite av det jag kommer på nu...  å et kommer bli en dyr sommar för mig!


hitta en bild från när Mimmi var liten. hon e ju så söt! min älskling <3



Stefan

nu när stefan jobbar eftermiddag varannan vecka, kan vi inte ses då. det e tråkigt.. saknar han jättemycket. men då uppskattar man väl stunderna man träffas ännu mer.
fast jag tycker ju vi ses för sällan... nu kanske vi bara kan ses typ 10 dagar i månaden. :(

jag å sötnöten

oxå därför jag ville flytta ihop, men fegisen vågar ju inte.. han säger att han skulle vilja ha tid för sig själv... men vaddå.. han jobbar eftermiddag varannan vecka.. så då ses man ju inte ändå!
men jag ska inte pressa han... har slutat fråga han, även om han inte gett ett slutgiltigt svar. han behöver inte umgås me mig om han inte vill..


 


Beröm

idag vart jag överöst med beröm igen.. sååå roligt! nu va d från personal ute i fabriken som märkt hur mycke jag sliter å hur duktig jag är. då vart dagen räddad. :) alltid kul att höra å att d ger lön för mödan.

sitter å är nervös för om jag ska få lägenheten eller inte å längtar till sommarn då jag ska flytta...

jag och kristin satt å titta på lite katter på blocket... för det är ju sagt att när jag flyttar, ska mimmi få sig en kompis. ska bli så roligt å komma ifrån det här lilla placet. å om jag får den lägenhet jag tittat på.. blir jag överlycklig. får väl veta på måndag om jag får den... men kan se innan om dom andra tackat ja, än har dom då inte gjort det.
håll tummarna för mig!

20 kg

som många vet har jag gått upp i vikt.. sen jag mådde så dåligt. 20 kg närmare bestämt... ja... det e mycket. så jag lägger ut lite bilder på mig under vägen som jag gått upp mina 20 kg. lägg även märke till mina frillor.. haha!

26 december 2006

26 dec 2006

18 feb 2007

11 mars 2007

1 april 2007

12 juli 2007.. efter min tattoo

11 augusti 2007

14 september 2007

25 september 2007

16 oktober 2007

25 oktober 2007

21 deceber 2007

1 mars 2008

31 oktober 2008

7 februari 2009

ja, det e mina 20 kg det... haha! (och lite olika frillor) åren går för fort...

Förlovning

Dagens stora snackis: Kronprinssesan Victoria och Daniel Westling (från Ockelbo) förlovar sig idag. så nästa år 2010 väntas ett stooort bröllop. Va roligt:) och det var väl på tiden?
skulle vart kul om bröllopet va i ockelbo, men nu får man väl se det i direktsänd tv istället. jag gillar pampiga bröllop, fast dom ska ju inte va utdragna...

Victoria och Daniel på bröllop, nästa gång är det deras tur!


Nyttig matkorg

ikväll när jag handla.. så handla jag rätt så nyttigt ändå.. duktigt. nu har jag bland annat en stor fin fruksskål hemma med dom här frukterna:

      
ananas                                     vindruvor                         granatäpple
   
apelsin                                   passionsfrukt

så den här veckan är d tänkt iaf att jag ska äta lite nyttigare. med bland annat räkor och avocado på menyn. men jag börjar inte förrän imöre... haha. för stefan ville ha semla ikväll.. å då kunde jag ju inte säga nej. :P

jag brukar alltid få mina ryck å va nyttig för ett litet tag, men går inte in för det som tex linda... sååå motiverad är jag inte.

helgen i åmot va lugn.. kolla på massa skidor på tv den mesta tiden. men mimmi har busat av sig me pojkarna. hon gick å la sig direkt när vi kom hem. lilla stumpan! snöar jämt när mimmi är i åmot.. men hon har vart ute å bråkat lite me kråkorna, men dom retar henne bara.


Gamla bilder

sitter vid mammas dator och hittade lite gamla bilder.. hur fan såg man ut förr då? haha. hemskt helt enkelt.. men jag bjuder på d...

haha.. jenny i  högakusten år 2002. hon va ju för söt.


jag i högakusten 2002.. me tandställning å allt.. snyggigt... haha!


skolavslutningen i 9an 2003.. med min "skolförälskelse" haha!


mamma och  pappa julen 2007 på teneriffa


jag julen 2007 på teneriffa... passar en aning bättre i brunt hår va?

haha, ja, jag bjuder på mig själv som "ung".. ingen vacker syn.. hihi. kanske inte alla som sett mig som blond... å aldrig mer igen!

GAAAAAH

va nyss och titta på lägenheten..  å den va verkligen skiiiitfin! har aldrig sett finare. tjejen som bodde där hade även två katter. dusch iställe för badkar... å då får det plats för tvättmaskin! diskmaskin lämnar hon kvar.. ja, nytapetserat sen november.. å badrumet fint.. det va alltså skiitfint! ni anar inte. jättefina tapeter och färger. ja, allt var toppen!
det gör ont i hjärtat att nån kanske kan få lägenheten innan mig, för att jag e 2a... vem kan skita i en sånn lägenhet lixom?
bara för att den va så fin, får man den ju säkert inte... men om,, då e jag världens lyckligaste.
dom flyttar för att dom ska ha barn, å har köpt hus. men hon sa att det är jättelugnt där.

såhär känner jag mig just nu.

å just ja... parkeringsplatsen.. dom vill ha svar om den innan dom vill ha svar om lägenheten. typiskt. men har skickat mail och frågat om dom kan vänta tills jag fått besked om lägenheten. eftersom jag va den enda sökande på parkeringen. hoppas d går isf.

VILL VERKLIGEN HA DEN LÄGENHETEN!!!!


Erbjudande

Nu har jag fått erbjudande om å titta på lägenheten. jag ligger fortfarande 2a.. så chansen finns ju. fick ett nr till nån josefine som bor där. så jag kanske hör av mig till henne senare å hör om jag kan komma antingen imorgon bitti eller söndag kväll. för däremellan e jag i åmot. har ju fått erbjudande om parkeringen med. å där e jag etta.. men dumt å tacka ja, innan man fått lägenheten.. hehe. hoppas på att lägenheten e fiiin. men då kommer ju troligen 1an å ta den.

till dessert på jobbet idag hade vi petit chou med en vaniljfyllning. goooda.. fick med mig nån hem med. mums!

Tvillingarna

direkt efter jobbet åkte jag, helena och maria hem till amo och johan... å skulle träffa tvillingarna. idag är dom 1 vecka och 6 dagar. å dom va såå små och sååå söta!

Amo med My

     
Molly                                      Maria ville behålla Molly

    
   Helena på goshumör            matdax


Amo och Johan, trötta och nyblivna föräldrar

det va roligt å träffa dom och se hur bom bodde. dom bodde jättefint. My och Molly va lugna när vi var där. Men jag vågade inte hålla i. kändes som att dom skulle gå sönder då. haha. men man vart ju lite sugen själv.. :P


Salming

Stig Salming brukar köpa mat av oss.å nu har han vart i restaurangen två dagar i rad, så jag har träffat han face to face. förr har jag bara snackat i telefon med han. kanske inte så roligt å veta.. haha.. men det e då iaf den första kändisen jag sett i restaurangen hittills :P

Börje Salming och Stig Salming

va inte stig den förste svensken i NHL tro... har då hört d. ingen jag skulle kännt igen om jag bara mötte han på gatan tror jag.

å nu ligger jag 2a av 14 på lägenheten.. trist.. för det har inte dykt upp några nya. imorgon e sista dagen för anmälning på den här lägenheten.


förbannad

igår kväll vart jag så jäkla förbannad... pms:en som spöka! börja med att jag tappade mimmis matskål så den sprack.. å man fick leta massa glasbitar å städa... åsså stod det att jag va tvåa på lägenheten (nu står det 1a av 13?) knas.
ja, jag va riktigt jäkla förbannad iaf... kunde fan inte sova ens för d koka i mig.. starkars stefan. å det va väl inte så mycket å va arg för? mimmi har fått en ny skål nu med. jag höll på å skrek om att allt kunna ha fått sönder, utom just den skålen..haha.. vad var det med mig? :P
vi köpte iaf en windsorkaka igår på ica maxi. mumma. mimmi fick lite grädde hon med.

nu är det bara en färdedel kvar.. den åker nog ner snart.. va jag e glupsk.. men stefan hjälpte mig igår.. men jag åt mest.



Nervös

jag e skitnervös för lägenheten... har inte dykt upp några nya. men folk sätter up sig på den jag e etta på.. jag blir ju skitnervös att nån ska ha mer poäng än mig.. men just nu är jag 1a av 11. puh.
å idag på jobbet hadejag så ont i magen att jsg höll på å svimma... inte skoj. ikväll kommer stefan iaf.
å imorrn får jag inte glömma att gå till ungdomsmottagningen efter jobbet.. d skulle inte va bra!

på torsdag efter jobbet ska vi åka å hälsa på Amo och tvillingarna.. det ska blir skoj!


Tack!

Tack mamma och pappa. ni e underbara! i alla hjärtans dagpresent fick jag 3000 kr in på kontot.. det va väldigt oväntat!

hade inte märkt det förrän nu när mamma frågade om jag tittat på kontot. nu kan jag betala hyran oxå ju.


vad glad jag blev nu!

nu börjar det verkligen märkas att jag ska flytta.. ska säga upp min parkering så att jag har den till sista maj.. :-O
det är ju snart! å lägenhet å parkering har jag satt upp mig på... hoppas verkligen inte nån annan kommer med mer poäng nu.  ligger ju 1a på båda. men e ju några dagar kvar att vänta... å bara hoppas att den e fin. om jag får det.. vet jag iaf hur jag ska inreda... älskar å fixa sånt :D


säng

ja, jag vet att jag inte ska köpa fler möbler just nu. men har sett en dubbelsäng på ikea som jag e lite sugen på. ska inte köpa den, iaf inte nu... få se om jag hittar nå bättre sen.


lägenheten som jag har anmält mig till är jag just nu 1a av 9 st... wow. sista anmlning är på torsdag. skulle va skönt å bli etta på den.. utifall den e fin när man tittar på den. såå sugen på att flytta just nu. men kommer ju försvinna en hel den pengar i sommar. men hoppas jag kan va ledig kanske 2 veckor iaf.
dom möbler som jag har nu: soffa, fåtölj, soffbord,(det jag har), tv-möbel(den jag har).. så själva tv-delen e iaf klar.. å det är väl allt. men en bit på vägen iaf.
så jag har en gammal soffa om nån vill ha.. annars åker den i skroten. men inte förrän juni:P

Alla hjärtans dag

idag är det alla hjärtans dag.. inget jag kommer märka av så mycket dock. :(


mina planer för dagen:

  • köpa blommor till mina chefer
  • jobba kl 14. göra bröllopsmiddag
  • hem och duscha
  • spendera resten av kvällen med maja å käk från max å titta på melodifestivalen

synd att man inte kan va med stefan idag, men han jobbar ju helg. så vi har bestämt att inte fira nånting. men en kväll men maja e inte fel!


jag bara älskar sånna här godishjärtan!
kan inte nån köpa sånna till mig? e nog mitt favvogodis... yummie!


Oliver

vad är det med katter och oliver egentligen? är det nån som har nått svar på det... ?
alla mina 3 katter bara ääälskar oliver. upptäckte det på mimmi igår när vi skulle äta ostbricka... d va inte osten hon ville ha.. oliverna locka.. så hon fick några.


stress på jobbet idag.. så fick jobba över lite... har ju ett bröllop imorgon som jag ska fixa mat till. blir nog inte så länge imorrn.. men känns trist att inte kunna va med om kärlek den 14 feb..
å imorgon fyller Baloo år:D hela 6 år blir han:)

Letar

letar ju runt på gavlegårdarna efter en lägenhet nu. satte upp mig på den första idag. än så länge har det bara kommit in 4 st från i juni... men jag lär ju sätta upp mig nu, utifall.. å sen sålla bort. ligger 1a av 2:P

det jag saknar lite.. e plats för en tvättmaskin.. åsså vet jag inte hur jag ska ha vad i rummen än.. men det får man ta, om man väljer den lägenheten... ni får va beredd att d kommer dyka upp rätt mycke lägenheter här nu:P

den här ligger högt upp på brynäs.. vid ett dagis jag jobba på förr... hammargården (med lilla malte). kosta strax under 5000 kr.



Väntar

idag kom första längeheten ut, från juni. dock en tvåa... men hur stort ska jag bo då? e ju sugen på en 3a. men stefan vill ju inte bo med mig å vet inte om jag klarar den hyran själv. tråkigt.... jag får vänta vidare å se om det kommer ut något.
jag vill ju veta nuuu vart jag ska bo.. flyttar i antingen juni eller juli.. senast juli.. för då ska jenny flytta till min nuvarande lägenhet.

är jag så svår att leva med? varför inte satsa när man kan... ja.. livet e inte alltid lätt.


Bröllop

jag som många andra drömmer om ett riktigt sagobröllop. och nej, jag ska inte gifta mig nu.. eller på länge... men drömma kan man. ska ju gö mat till bröllop på lördag. då kan man drömma sig bort lite.


ungefär såhär ser min drömklänning ut. gillar när dom är utan axelband. stilrent ska det vara. undrar när man får gå på bröllop själv... kan ingen gifta sig av dom nära å kära?
va ju aslänge sen man själv va på bröllop. om man räknar bort ställena man gjort mat till.

en fin blombukett..som inte är för mycket.. den här tyckte jag var fin!

bröllopstårtan e ju oxå viktig. jag vill nog ha stilrent genom hela mitt bröllop. som jag känner nu iaf.
men med å få ett sagobröllop lär man va stenrik... så för mig blir det å drömma. å inte e det nå fel med det inte!


Älsklingen

stefan har ju börjat hjälpa mig med maten hemma.. tror både han och jag tycker det e kul... å jag har börjat låta han få göra lite om han vill... som jag förr blev lite irriterrad över... men det e klart han ska få lära sig över sina misstag.. hehe! men han har faktiskt börjat bli duktig!

den här förrätten gjorde han. toast med skagenröra, avocado och räkor. mums!
(jag va bara med på ett litet hörn)

 gud vilken lyxig helg man har haft alltså.. blivit bjuden på allt i sundsvall, när man kommer hem, betala stefan maten, pappa hae tankat min bil å morsan hade gjort en matlåda åt mig. snacka om bra! :D
va ju därför bara tvungen å avsluta helgen med att äta jordgubbar!

Jag bara äääälskar jordgubbar!!!!


bortskämd?

skämmer jag bort Mimmi? skitsamma.. jag älskar den lilla missen.hon är värd det bästa. hade inte träffat henne sen torsdag kväll när jag träffa na igår. då var man tvungen å fjäska.. köpt en ny mus till na... (ja, jag som har så några)
det e ju så roligt när hon uppskattar nya leksaker!
    

Helgen i Sundsvall

              
första vi gjorde kl 1 på tågstationen. en bira till mig, vitt vin till helena, rött till maria, sen vin på hela tågresan.

   
utsikten från hotellrummet dag/natt
fredag kväll:

cosmopolitan

       
helena                        maria                         drog till Casinot

                  
drog vidare till restaurang      där även Tomas Brolin var(på casinot va Dilba)
godaste maten man ätit! Lamm med rödvinssås, sötpotatisgratäng, halloumi, ceasarsallad å massa gott!

maria tappade då bort sin mobil... så JAG( ja, jag som hatar att ringa) ringde runt till receptionen, casinot, restaurangen oscars... ja.. trackade alla helt enkelt. tillslut hitta dom den på casinot. så vi hämta den på lördagen. mina prngar tog även slut, så stefan fick fylla på min mobil. thanks darling!

lördag kväll:

uppträdande och 3rätters på Wallmanssalonger

       
jag                               helena                       uppträdandet
menyn:
förrätt: rucculabädd på toast med aubergine och curryfrästa räkor
varmrätt: fläskfile med ansjovismojjo och potatisgratäng
efterrätt: glassbomb med basilikamarinerade jordgubbar och mangosallad

                                  
sen drog vi vidare på dans i baren.    efterfest i massagestolar
på dansgolvet va det 40+ till 70+ ungefär.. haha!  men skoj va det.. jag dansade även en styrdans med en gubbe.. sen rocka vi loss.

lära ju köpa nått å sova i, eftersom jag sover utan nått annars:P

söndagen:

lugn hemresa helt enkelt
meen, helenas telefon kunde inte öppnas(glömt pin-koden) å där va biljetten. gick bra tillslut iaf!
så ena tappa bort telefonen å den andra kunde inte använda sin. jag hade haft slut på pengar utan stefan å hade inte haft batteri utan att behövt lånat marias laddare... hade kunnat bli jäkligt bra.. haha!

tack för allt och för  en skitkul helg!

Grattis!

åhh, äntligen! grattis till Amo som äntligen fått sina tvillingar. vattnet gick natten till fredagen.. å vid 23.30 på fredagen hoppa dom ur. My och Molly ska dom heta. OOOtroligt söta!


finska flaggan?



 nej det e bara jag;) men ser nästan ut som finska flaggan. vit i fejjan å blå ögon. jo, å visst har jag blå ögon? knäppte å såg att man fick stora läppar när man gjorde pussmun... haha. vilken upptäckt.

å på tal om annat. thomas, stefans kompis som slet sönder armen på jobbet. "sjukhuset" var med å filmade när dom opererade honom. så då koer man få se han på tv sen.

å lika jocke, han ska spela in till singing bee på måndag. så han får man oxå se i tv i vår.

ska alla bli tv-kändisar nu?


Lyx


det kommer bli en helg av lyx... nu längtar man. ska bli spännande å roligt. vi ska bo i en minisvit som till och med har bastu,kanske bubbelpool å balkong. helvete lixom:D
på lördagen ska vi äta på wallmans salonger där iaf. å få god 3 rätters middag. blir spännande. kommer inte ihåg menyn just nu.. men det är en färgig kompinerad middag. 4 timmar tror jag uppträdandet håller på.
på hotellet finns det massor av aktiviteter.. som: spa, gym, gocart, paintboll, laserhall, musikverksta, helekoperturer åsså ligger det ju en skidbacke där. finns iaf massor som man kan göra!
slutar jobbet vid ett å hoppas på tåget till sundsvall.. kommer hem på söndagen igen.
snart lär man väl börja packa med. vet dock inte vad jag ska ha med mig.. man lär ju ha lite finkläder.. å massa pengar lär man ha! dom skulle ha med sig vin å grejer vi ska dricka på hotellrummet mä, när vi gör iordning oss.

där uppe på södra berget ligger hotellet. kommer nog va jäkligt fin utsikt därifrån!
hoppas på en kanonhelg!:D

När?

på lördag har jag och stefan varit tillsammans i 10 månader... å jag har fortfarande inte fått min första ros. man börjar snart ge upp hoppet. å på alla hjärtans dag kommer vi inte träffas å vi komer inte ge varann nå.. men kanske på ettårsdagen? väntar med spänning. en kille anar nog inte hur mycket en ros betyder.. men jag börjar ju nästan gråta om jag får blommor från jobbet eller så.
                           
jag å mina drömmar.... åhhh. att man kan vilja så mycket. finns vissa saker som skulle betyda så mycket för mig.

jag gjorde iaf kräm ikväll. hallonkräm. älskar när man lägger i hela hallon efterråt, känns så fräscht å det e oxå så gott!
smakar sommar.. ååhh, sommar..

tänker man för mycket nu tro.. :P

Bär

åh, vad jag e sugen på bär. vilken tur att jag har massor i frysen. har blåbär, hallon, jordgubbar, rabarber, äpplen, mango, å blandade frukter. funderar om man kanske ska göra hallonkräm. det va ju längesen!

åh, så gott! älskar bär...


inatt sov jag dock kasst. så jag e jäkla trött nu. tur man hade lite å göra på jobbet. åsså fick jag veta att jag kommer jobba den 14 e.. på alla hjärtans dag. e ett bröllop då.

men d spelar kanske ingen roll. stefan jobbar ju oxå då. så jag å maja funderar på å ha oss en date me god mat. få se om d går, beror lite på hur länge man jobbar.. bröllopet va rätt så sent. men jag kanske inte behövde va med så länge.


fiint

åh, va fint väder det var när man sluta... å när linda fråga om jag ville ut på promenad, sa jag faktiskt ja:P va lite kallt, men väldigt skönt! glad att det ordna sig mellan linda å micke.. alla kan ju ha sina svackor ibland. :) kollar på datorn efter en bild på linda.. men har inte så många. så jag bjuder på en från förra nyåret.


å på fredag drar jag å cheferna till sundsvall...ska va där till på söndag. å vi ska bland annat till wallmans salonger å bo i en svit. niiice! ska bli skoj å lyxa under en helg.
å älskling jobbar eftermiddag denna veckan, kommer inte se till han på ett tag då :( känns så bra med stefan just nu! <3

HAHA!

det här måste va ett av dom roligaste sakerna jag vart med om/hört. det handlar om lilla maja.


förberättelse: för nån vecka sen när linda var ute med maja.. å maja va rätt lullig. då hitta linda ett ragg till henne. men dom böt bara nr. så har dom smsat lite. men hon kom inte ihåg hur han såg ut direkt.

så nu i fredags va ju jag, kristin och maja på heartbreak. å det var han med. så han skrev sms att vi skulle gå ner. vi gick ner å två killar kom emot oss, jag sa. där är han! (jag hade inte sett han) å vi börja snacka me dom å lite så. hon hann få en puss av han innan vi gick från heartbreak iaf. å han var toksnygg!

sen gick vi hem, å då ringde han, å majas telefon dog, så hon låna min. så då vart d bestämt att han skulle komma. å maja gav med sig tillslut. så hon gick iväg å mötte honom.

men när dom möttes, va det inte han från krogen. utan han som hon träffa förra gången. då kände hon igen han. så man kan säga att hon fick hem fel kille. för han va då inte lika snygg. dom satt å snacka hela natten, men va inget för maja.
men vem fan va hunken på krogen då? han måste ju trott att vi va knäpp.. haha! ja, å inte vet vi namn eller nå, eftersom hon trodde hon hade hans nr.. fatta va komiskt! trodde jag skulle dö.
jag fick inte veta det förrän på morgonen. men på kvällen när dom kom hem, kollade jag i titthålet å tyckte det verkade konstigt, eftersom han hade ju mycke längre hår än han på krogen. haha!
svårt å gö om det misstaget maja!