Snart flytt!

dom som bor i lägenheten som jag ska flytta till, hörde av sig igår... så jag kanske får flytta in i lägenheten redan i helgen! wiieehoo! underbart... e ju även bra för att d här e den enda helgen jag e ledig.. sen jobbar jag 5 helger i sträck.
så nu fick jag ju smått panik å packa d sista... haha. nej, jag har inte packat allt än.. d kommer nog ske på torsdag.. eftersom på fredag åker jag till ockelbo å åmot å ska sterilisera katterna.. så får se om jag kan hämta nycklarna till lägenheten på lördag eller söndag...
längtar som tusan nu.. synd man inte får lön förrän nästa måndag:P
har grejat lite hemma nu sen jag kom hem från jobbet.. så nu börjar d synas på riktigt att jag ska flytta.



Grattis till babyn :D

Inatt före kl 3 fick Sara och Calle en liten flicka som ska heta Celine. hon vägde 4020 kg och var 51 cm lång. så d vart för jobbig me vanlig förlossning, så det slutade med kejsarsnitt. jätteroligt.. 2 bäbisar me 1 veckas mellanrum som man känner nu.. roligt:D blir å köpa presenter...
så man har inte sovit allt för bra inatt.. har skickat massa sms med calle.. hihi

nyfödda Celine



idag på jobbet har man även lekt fotomodell.. haha. resultat om d kanske ni får se senare nån gång:P nu ska jag åka å handla me kristin.. tjohopp..

Bilder

vart inte mycke dricka för mig igår... så jag va näst intill nykter på krogen å tyckte till å med det va pinsamt å dansa. (ja fast jag dansa ändå hela tiden) men d vart inga konstiga moves för min del, det stod andra för :D  själv va jag mest trött å tänkte på mat. haha. för vi hade sagt innan att vi skulle till max efteråt. såg fram emot d.  jag åt min nya favvo på max..friscomål och jag hade smältost till. micke gjorde en jäkla komplicerad beställning av allt möjligt. men han åt upp allt å va så nöjd så:P
lite bilder från förfesten:


fina pumor. maja och linda


stefan och en pose av micke


jag och stefan

nästa bild tog maja underifrån och d ser ut som att jag har skitstor underdel jämfört med den andra kroppen. kan väl bjuda lite på mig själv då.


missvisande bild? :P


maja försöker bli hög av att lukta på blommor


Fest ikväll

har precis städat lite hemma, känns skönt å bli av med lite katthår och kattsand. fattar inte hur dom kan skita ner så mycket:P
tror jag vet vad jag ska ha för kläder ikväll. men har inte testat. isf blire en vit klänning med svart skärp och strumpisar å klackskorna som jag fick skavsår i nyligen..:P får plåstra lite innan så jag kanske klarar mig.
vi ska va vid micke runt 18.30, å det betyder att jag måste börja fixa mig kl 15. haha, ja förfan va d tar tid. hade tänkt locka håret idag.därför det tar sånn tid. men har ändå inte nå annat för mig. så då kan jag lägga ned tid på det.
snart måste jag käka nå med. har inte ens käkat frukost än.. å det e ju bäst att man har lite mat i magen när man börjar dricka.
kvällens dricka ikväll blir massor av drinkar. hoppas dom blir goda. mina ingredienser jag sa ha med blir: passoa, sprit me citronsmak, citronjuicie, hallonjuice och sprite... låter som d blir sliskiga drinkar.. men det gillar vi;)

blir lockig i håret ikväll.. e det tänkt iaf.

Räkningar

idag när jag kom innanför dörren hemma låg det 3 räkningar på mattan.. jipiie.. NOT! jag som har lite ont om pengar nu när jag köper så mycke möbler. va hyran för den här lägenheten och nästa lägenhet och så vart det elräkningen. 8000 kr sammanlagt... bara på en dag.. å det e ju inte alla räkningar. (bilen å facket osv med)
å idag har jag känt mig hängig i kroppen hela dagen.. tur att det är fredag. så man kan ligga hemma å vila ikväll. imöre e det ju party hos micke. ser fram emot det:)

Efterlängtat möte

kom nyss hem från elin. så roligt å träffa gumman igen å snacka om allt möjligt. men mest vart d ju prat om graviditeten.. men även mycke om flytt. eftersom båda vi flyttar om nån vecka. riktigt trevligt.
vi möttes på brynäs för att gå en promenad. vi började att gå upp mot riggargatan dit jag ska flytta så hon fick se det, sen vidare till fjällbacken där vi handlade med oss chokladbollar. sen gick vi till hemsta dit hon ska flytta. så det vart ju en rejäl bit. å hon med magen i vädret. sen gick vi hem till henne å fika bland alla flyttkartonger.
å det va inte 22 juni det va sagt, utan den 21 juni.... då e datumet då födseln ska ske. alltså finns d risk att d blir på min födelsedag.
elin vill gärna ses igen innan hon får barn. så hon kan se min nya lägenhet å jag se hennes. så vi får hoppas kusen håller sig inne ett tag till. elins mage e mycke större än vad som syns på bilderna... d beror på hennes val av kläder å att d va mörkt:P


elin, innan vi skulle fika


chokladbollar och saft


Grattis till babyn!

Igår kl 16.55.. efter 21 timmars kämpande. fick Annika och Kenneth en liten dotter. 51 cm lång och vägde 3250 g nånting. en flicka som fått namnet Indine. jättesöt som alla småbarn, efter att ha sett några kort på henne.

Längtar

har nyss ringt och pratat med Elin.. som vanligt pratar vi länge när vi väl snackar.. 50 min blev det. så nu vet jag allt om hennes graviditet å liv igen. haha. hon har datum 22 juni tror jag det var.. så det kan ju bli på min födelsedag. :D
dom ska flytta den 23 maj till ett radhus i hemsta en 4a som är 95 kvm. å hon har 3 veckor kvar att jobba. så hon har hållt ut länge. å hon har gått upp 20 kg, men rör på sig mycke ändå. så himla kul å prata med na igen.
å på onsdag ska vi träffas. guud va kul. ska ringa na efter jag slutat jobbet så ska vi se vilken tid vi ska ses... thomas brukar ju spela tennis på onsdagskvällar med. så vem vet om hon orkar med mig kanske d blir en lång visit. antingen ska vi på stan eller ska jag till henne å hennes flyttkartonger. :D har verkligen saknat min Elin å tänkt ringa tusentals gånger, men inte tagit mig i kragen å gjort d.. nu gjorde jag d iaf.. så det känns skönt. har ju drömt om na mycket å om att hon är gravid.. så det e ju roligt att mina drömar hade rätt!

Inatt kl 3 åkte Annika in till förlossningen å bäbisen hade inte ploppat ut än när vi sluta jobbet vid kl 15. så får kanske höra på jobbet imorgon om d har kommit ut nån kuse. guud va alla ska ha barn. det är Annika typ nyss eller snart. sen sara och calle den 30 maj, sen Elin den 22 juni. blir mycke babykläder:D

Slösa

idag va jag iväg å shoppa igen.. hehe. det e sååå roligt! :D fick med mig lite grejer hem idag igen... å packat lite mer.. köper grejer så jag får packa.. så kul. hihi. det jag köpte idag var:

  • 2 flyttkartonger
  • 2 vägghyllor
  • 1 golvlampa
  • 1 sänglampa
  • 3 mattor
  • 2 gardinstänger
  • 2 plädar
  • Present till bror
  • Tvättmedel, diskmedel, sköljmedel
  • Bodyslider (träningsredskap för magen)

nu är det inte så mycke som ska handlas.. mest sånt som ska handlas efter jag flyttat in.. som bord, stolar, blommor och örter... nu e det 21 dagar kvar.. wieehoo!
       


Min Elin

idag när jag va på cruisingen så mötte jag Elin. å till min förvåning hade hon en sstooor mage.. hon va alltså gravid. ska ha barn om 6 veckor!!! skitkul! å jag har ju drömt om att hon e me barn, så skitförvånad blev jag inte. vi prata bara en snabbis. men vi ska ses nån gång snart.. innan både hon å jag flyttar + att lilla bebben kommer ut. fan va skoj.. synd bara man missat hela graviditeten. å shit va många som ska ha barn eller fått barn nu då.. babyboom!

hitta en bild på Elin.. men jag lipar.. men får väl bjuda på den då.;)



Hårstas buffé

idag har d vart mycket att göra på jobbet. mycket folk i restaurangen + en buffé till 75 personer skulle göras. så idag har d vart fullt upp. å fick även jobba över lite. idag blire en luuugn kväll.. men måste väl gö mat till mig själv ändå... pust. inge kul å gö mat till sig själv bara, efter att ha lagat mat hela dagen. så extra att göra idag va en hårstas buffé till 75 personer. en av våra populäraste bufféer.

  • Rostbiff med Tyskpotatissallad
  • Marinerat Fläskspett med Ratatoille
  • Lufttorkad Skinka med Melonklyftor
  • Yakitorispett med Sötsursås
  • Korvbricka
  • Gubbröra på Kavring
  • Tomat och Mozzarellasallad med Basilikaolja och Ruccola
  • Ostbricka med Päron och Vindruvor
  • Smör och Bröd

så det va ju lite att pyssla med. men d e kul å ha mycket å göra, men kanske inte fööör mycke. 


Grattis Micke 25 år!

ja, nu ikväll har man vart på kalas och grattat micke. åt tårta med, men bara jättelite, för jag va proppmätt. vi spelade även kort. jag vann btw... men d va jämnt i slutet:P å klockan bara rann iväg.. va nog över halv tio innan man kom därifrån. men d va trevligt å folk va jäkligt trötta. kul å se folk som man inte sett på sådär 2 månader. va uppskattat för min del, kanske inte lika uppskattat från dom. vad vet jag. micke fick iaf absolut mango av mig, en ny smak på vodka som jag tyckte han skulle testa.


Önskemål

fick ett önskemål av sandra å lägga ut bilder på mitt hår. så sandra.. det här e till dig;)
dock ofixad i håret... men d e jag ju ofta.. så det e väl såhär d kommer se ut.. haha!


svårt å knäppa bakifrån jue:P



ja, 10 cm bort.. känns nog kortare än va det är. för d e ju fortfarande ganska så långt.


Blåbärskräm

micke gick nyss hem, efter ha vart här å snackat å kollat på tv lite.. trevligt.
å ingen kvällsmat orka jag göra... men så hittade jag blåbär i frysen. så nu har jag kokat kräm. längesen man åt blåbärskräm, brukar oftast gö kräm på hallon eller rabarber. så nu kommer jag bli lagom blå runt käften:P
så nu på eftermiddagen har man vart riktigt nyttig å ätit 2 chokladkakor å sen kräm. micke fick iaf 1 av chokladkakorna:P
        
                   blåbär sägs ju va riktigt nyttiga med.

Luftbubblor

idag på jobbet fick jag 3 chokladkakor med en ny sort av marabou. tror den inte kommit ut till handeln än... mjölkchoklad med luftbubblor. smällde i mig en på en gång.. mumma! det e bara 60 g choklad.. fast dom är i "mellanstorleken" alltså är d mycke luft i. men det e kanske bra med luft i.. så man får i sig mindre onyttigheter.. å chokladen va jäkligt lätt oxå. roligt å prova nya saker.

hann äta upp 1 innan jag knäppte kort:P


å annars då. jo igår klippte jag mig i ockelbo. 10 cm kortare... men d va behövligt.. men känns kort nu... fast tror inte ni andra skulle märka så mycke. för d e ju fortfarande långt. men som sagt 10 cm kortare å uppklippt... så d känns som man har lite hår:P


Maj

åh, vad skönt med maj! å det e nedräkning till flytten.. fast d har d vart länge nu:P

zorro ute i d gröna gräset

        
påskliljorna                         vitsipporna                        rabarbern börjar komma upp

på ikea igår hittade jag även lite saker. åh, jag e helt galen i å shoppa till lägenheten just nu:P
jag köpte:

  • 3 tavlor (som hör ihop)
  • väggklocka
  • dekorationssand.. men hitta bara röd som va ok.
  • fönsterlampa
  • vägglampa
  • 2 taklampor   (jag va ute efter golvlampa å sänglampa.. men d hitta jag inte:P)
  • batterier
  • massor av glödlampor

  • längtar tills jag får shoppa mera:P men imorrn ska jag åka till ockelbo å klippa mig:D d va på tiden.. vet inte hur d ska klippas än.. d får vi se.


    Söndag

    idag har man lite att göra jämfört med igår iaf.. igår städade jag bara å packade lite smått.
    haft en bra start på dagen med en dusch å diskat lite. snart ska jag åka ut till åmot. för jag ska hämta brorsan. dom har ingen bil hemma nu, eftersom mamma åkt till fjälls. blir väl kvar där ett litet tag innan vi beger oss mot sandviken, där vi ska plocka upp stefan. sen vidare till IKEA! ska bland annat köpa tavlor å lite annat smått å gott. vid kl fyra vill både stefan och fredrik vara i gävle. för då börjas d hockey. så då ska jag göra lasagne, medans han kollar på tv. en av hans favvorätter med;)
    ja, d e väl bara å sätta mig i bilen nu då.
                  

    Lekt doktor

    som många vet, hatar jag doktorer osv... gillar inte sjukhus å sånt. å igår fick jag ju skavsår när jag gick promenad med micke.. har skavsår på båda fötterna, men e värst på ena... å d som skrämmer mig, det påminner om skavsåret på midsommar när jag höll på å få blodförgiftning.
    vill verkligen inte va med om det igen... så jag hoppas jag kan laga min fot den här gången. (jag använder inte kniv denna gång) :P såret e helt öppet, därför svider d rejält när man kommer åt eller ska göra rent.
    jag bestämde mig iaf för å plåstra om min lilla fot.
           
    mitt skavsår                           min behandling                    slutresultatet

    nu hoppas jag detta ska läka fint, som d har en förmåga å inte vilja göra på mig. känner ju på mig att d här förbandet kommer fastna i såret, eftersom d varar.. men d återstår å se. :P

    Attans

    singing bee slutade inte som man hoppades på. å jocke vart på en 3e plats. men jag tyckte allt d va lite fuskigt.. han fick svårare rader i det sista momentet än dom andra.. men tävling är en tävling. kul å se folk man känner igen på tv iaf.

    idag vet jag inte vad som händer, kanske blir å packa lite och städa lite. men får se vad dagen utvisar.  tänker ju på flytten hela tiden nu.. haha.  :P å det finns lite grejer att köpa: bord och 6 stolar, mattor, blommor, fler blomkrukor, lampor av alla d slag, dekorationssand, tavlor, gardinstänger (troligen) å lite mer smågrejer.
    brorsan e i åmot å vill att jag ska hämta han där imöre, så kanske ska göra det då.


    jocke på tv:n :P


    Bästa vänner

                 
    Mimmi och Tuffsan låg och tvättade varann, va bara tvungen å ta en bild när dom myste. mina små gobitar. <3

    idag har det vart kanonväder. sååå himla skönt ute. å jag drog med mig stefan för lite shopping. köpte bland annat lite småsaker till lägenheten: 2 par gardiner, 1 stort lakan (till dubbelsäng), duschdraperi, dörrmatta, 3 blomkrukor och en ljusgrej som jag ska ha på balkongen.
    efter shoppingen så gjorde lite pasta carbonara till oss å sen vila lite. sen åkte stefan hem å jag gick ut å gick med micke. köpte glass som vi åt på vägen med. riktigt god va den, å den måste jag äta igen, soleros nya glass, riktigt bärig.
    å jag fick väldiga skavsår.. hua...vill man va fin får man lida pin;)

    1 maj

    betyder alltså att det e prick 1 månad kvar tills jag flyttar. kommer va rätt så fullt upp fram till dess. å även så kommer jag börja jobba mycke helger nu med... bland annat alla helger som är runt flytten.. det va ju kanske inte d roligaste. men vi har massa bröllop å grejer å cheferna ska till italien. så då e d jag med allt ansvar.. man har mycke som vilar på sina axlar.
          

    igår vart då ingen lyckad kväll. både jag å stefan va festsugna. men det va verkligen ingen som vi hörde av oss till som kunde. antingen jobba dom, skulle jobba, skulle bara va hemma.. eller dyl.
    först gick vi å köpte hamburgare på max... har en ny favvo där. Friscomål. mumma! sen hem till mig å äta. å sen drack vi lite öl å grogg, medans vi kollade på bland annat nicklas mat.. haha! (stackars stefan) sen vid elvatiden gick vi ut på stan å skulle kolla läget. men vi hade bestämt att vi inte skulle på krogen. så vi gick en vända, va inte så mycke folk ute.. å sen gick vi till shell å köpte frukost till idag. haha! å sen slumra jag på kudden nästan på en gång. ja, så vart d med den kvällen. ja, jag va iaf inte ensam.